![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
E bun aparatul Ab Rocket pentru a face sport?
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu faci sport stai pe loc, produsele astea sunt pt leneși care aleargă după himere.
Cel mai bine explicat video Angel de la fitness nation, omul are sala lui e antreprenor sportiv: https://www.youtube.com/watch?v=sG_nsqtZt3w
|
||||
|
||||
![]()
Ab Rocket nu e un aparat de electrostimulare cum zice acolo in videoclip ci este un aparat de făcut abdomene.
Bine că aleargă Angel după bani(că asta este adevărul)Èi se vrea un mare învăÈăcel in ale toate deÈi nu are nicio diplomă in nutriÈie Èi eu alerg după himere care până Èi eu am făcut un curs de nutriÈie chiar daca fara utilitate profesionala la Sola Scriptura. Dar nu asta e vorba.Alta este electrostimularea alta e scaunul ăla Ab Rocket pentru abdomene,despre asta vorbesc. Last edited by tigeratlantic9; 31.01.2025 at 12:10:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ideea e foarte simpla: atât acasă, cât și cu tehnici decente și demonstrate de ani de zile, poți face exerciții fizice, la sala, sau acasă, fără a da 239 de Lei pe un aparat de genul. Sau, mai grav, 429 de Lei. Sa luam spre exemplu pilates-ul care este foarte bun atât pentru masa musculara a picioarelor cât și pentru zona pelvica. Mult mai bine iei o minge de pilates la 21 de Lei, cel mai mic preț, decât sa dai bani pe ceva care nu ajuta la nimic.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
Da e foarte scump, nu merită banii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce treabă avea diploma în nutriție cu faptul că electrostimularea nici nu crește masa musculară, nici nu slăbește cum zicea Anghel, deci e țeapă de zile mari, mă mir că nu sunt dați în judecată pt înșelătorie. Instructorii de fitness dau examene, înainte să fie acreditați Tot ce e luat de la teleshop, top shop e exagerat la preț, sau se promite în reclamă mai mult decât face. Am văzut la alte aparate, nu de la teleshop, că nu suportă majoritatea peste 110 kg, sau nu se mai garantează că va fi funcțional produsul dacă e folosit de persoane peste 110 kg, deci dacă ai 130 kg sau mai mult, caută întâi să vezi cât duce orice vrei să cumperi că e bancă de abdomene, bară de tracțiuni, roată de abdomene, stepper, bicicletă de fitness. End of story. De când scrii aici slăbeai 10-20 de kg dacă făceai sport, indiferent de anotimp și te țineai de nutriție.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 01.02.2025 at 09:59:56. |
|