|
|
||||
|
||||
Minciuna sau adevar?
[COLOR=green]De sâmbătă se spune într-una, la TV-uri, că lumina sfântă a fost adusă de la Ierusalim. Am citit foarte multe postări pesimiste, jignitoare la adresa noastră, a ortodocșilor creduli. [/COLOR]
|
||||
|
||||
[COLOR=green]Văd că nimeni nu vine cu argumente la întrebările puse. Ce să înțeleg eu de aici? Că unora le place să fie mințiți? Sau că sunt mai comode răspunsurile copy/paste și, la tema propusă de mine, nu există copy/paste.[/COLOR]
|
|||
|
|||
1.De ce e atat de important Lumina asta?
2.Daca acelasi truc poate fi reprodus de un iluzionist, nu afecteaza in nici un fel credibilitatea acestui asa-zis miracol? 3.Daca acelasi truc poate fi reprodus de un chimist, nu afecteaza in nici un fel credibilitatea acestiu asa-zis miracol? 4. De ce au nevoie atat de multi crestini ortodocsi de toate superstitiile astea antice? De cand Credinta Pura nu e de ajuns? |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Lumina apare intre orele 14 si 15, deci timp destul ca sa se ajunga in Romania. Cel putin la Suceava avionul a ajuns cam pe la 8 si ceva seara.
Realitatea sau falistatea luminii acesteia nu imi influenteaza in nici un fel credinta mea. Nu am nevoie de un miracol ca sa cred. Ceea ce nu inseamna ca refuz existenta lui, dar credinta mea nu sta in miracolul asta. |
|
|||
|
|||
Sa nu uitam Stalpul Ortodoxiei. Ereticii au dat sarazinilor bani pt. a nu-i lasa pe credinciosi sa intre in Biserica Sf. Mormant. Atunci Patriarhul Sofronie impreuna cu ceilalti crestini se rugau afara, cand deodata Lumina Sfanta a tasnit afara spargand un stalp de piatra. Si asta este tot o "facatura"?
|
||||
|
||||
Citat:
[COLOR=green]Unde scrie, ce dovezi exista?[/COLOR]
|
|||
|
|||
George Orwell ti-a raspuns deja
|
|
||||
|
||||
[COLOR=green]Politicienii pe-o parte, biserica pe altă parte face harcea-parcea din mintea bietului român, incapabil să mai discearnă între bine și rău, între adevăr și minciună... Dă-i românului măcar iluzia senzațiilor tari și l-ai făcut sclav... [/COLOR]
|
|||
|
|||
E o decizie de marketing. Cu ce e diferit focul ala fata de focul de la bricheta mea?
|
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Minciuna | Sanduu | Generalitati | 2 | 07.04.2012 23:19:55 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 23:13:56 |
Despre minciuna | IulianaM | Generalitati | 34 | 21.05.2011 09:28:29 |
Astrologia adevar sau minciuna? | Templier Knight | Generalitati | 5 | 15.01.2011 10:16:01 |
Minciuna din noi | Anca-Miha | Pocainta | 21 | 04.07.2009 00:55:06 |
|