![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"INVATA-VOI PE CEI FARADELEGE CAILE TALE SI CEI NECREDINCIOSI LA TINE SE VOR INTOARCE, IZBAVESTE-MA DE VARSAREA SINGELUI, DUMNEZEULE, DUMNEZEUL MANTUIRII MELE " (Psalmul 50). "CRED INTRU UNUL DUMNEZEU, TATAL ATOTSTIITORUL, FACATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI, VAZUTELOR TUTUROR SI NEVAZUTELOR. . ."( Crezul-Simbolul Credintei).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
NU MA REFEREAM LA TINE CRISTIBOSS56 IMI CER SCUZE. |
|
|||
|
|||
![]()
oare ai uitat de pamantul plat ? si in jurul caruia se roteste soarele ?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
2 posturi mai sus dadusem exemplu :|
sau s-a dovedit ca pamantul chiar e plat si soarele se rotest in jurul lui ? ;) |
|
|||
|
|||
![]()
Aia era biserica catolica din cate stiam, macs.
|
|
|||
|
|||
![]()
va obositi degeaba,Dumnezeu ne`a dat un mare iluminat se ne ne invete pe Petre Tutea care spunea ca daca adevarul este unic si transcendent in esenta lui sediul lui nu este nici in stiinta nici in filosofie si nici in arta.
asadar toti ateii trebuie sa inteleaga ca un crestin ortodox fie ea o baba murdara pe picioare care se roaga in fata unei icoane nu se concentreaza asupra argumentarii rationale al adevarului ci il traiesc pur si simplu, asa a aparut sectarismul din cauze nepracticarii credintei. intr`adevar multi intelectuali , multi savanti traiesc o neliniste metafizica in privinta existentei divine, dar nu au forma pura a sinceritatii lui. Intr`un cuvant cautati`l pe Dumnezeu cu inima si Il veti gasi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca aparitia omului este o taina si in taina aceasta e o taina suprema - spune Sfantul Grigorie de Nyssa: "Nu se poate sa fi fost candva cand n-a fost nimic." Nu se poate... Unii oameni de stiinta spun ca n-a fost nimic si a aparut din nimic; nu se poate sa fi fost candva cand n-a fost nimic; ori Acest care a fost totdeauna, care a fost fara inceput, n-are cauza. Toate au o cauza: de la Acela sunt; in Acela sunt cauzele tuturor, deci trebuie sa fie perfect, trebuie sa fie desavarsit, trebuie sa fie constient, trebuie sa fie deasupra legilor, trebuie sa fie Absolutul, de nesupus legilor.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exista dumnezeu? | alexdu | Generalitati | 118 | 17.01.2011 14:02:21 |
Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 21:11:56 |
Dumnezeu exista | sofia_78 | Generalitati | 34 | 05.03.2010 23:57:48 |
|