Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.02.2025, 23:26:21
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Uite cum ne invartim continuu in jurul cozii.
Intrebare si cu asta am terminat:):
Cine a putut sa se opuna situatiei sinistre pravalite peste noi intre anii '20-'22? In afara de vre-o doi presedinti africani care in urma unor "urgente medical" au mierlit-o, cine? Te ajut eu, nimeni de pe planeta!
Acum cu aceasta propunere a "sponsorilor" de culegere a datelor biometrice tu nu ai invatat nimic?
Chiar crezi ca daca toti sunt deocamdata tacuti malc, nu vor sari, cand li se va cere oficial?
Spune-mi ca glumesti!:
Tu de unde știi ce va fi pe viitor, cine va fi pe buletinul de vot șamd, faci niște proiecții aberante doar așa de dragul discuției.
Dacă a propus ceva directorul Oracle, gata e literă de lege și precis C.G. o va impune.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Da, pentru ca atunci precum pensionarii destepti zbura sub radar, deci nici nu prezinta vre-un interes cu ce se ocupa in acea perioada. Este irelevant ce facea si ce declara.
Era de mulți ani în spațiul public sunt emisiuni vechi la Nașultv cu el, presa chiar îl luase în cătare că ar fi sfidat pericolul bolii cu bălăceala aceea în lacuri reci despre care unii ziceau că era generată pe calculator.

Chiar și așa C.G. nu a susținut proiecte futuriste de tipul AI care să culeagă datele de sănătate, nu știu de ce ai relaționat linkul acela cu el, de ce-i bagi lui în cârcă capsările culegătoare de date de sănătate?

Thread Tools
Moduri de afișare