Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.02.2025, 10:49:24
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Abell Vezi mesajul
Un clip despre incredintarile domnului Călin:
https://files.fm/f/szz53tredk

"Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!" - zice Domnul Isus

Domnul Calin nu știe că Dumnezeu a inspirat Biblia si ca ea nu poate fi desființată de nimeni.
Creștinii știu! Și nu se joaca cu asta!
Omul spune clar:
- N-AM NICI O TREABA cu Biblia !
- Dumnezeu (Cel ce a inspirat Scriptura) este DIABOLIC, PERVERS și CRIMINAL !
Intr-adevar, este foarte trist cum omul, care este creația lui Dumnezeu, cel care totodată a inspirat Biblia prin Logos-ul (Cuvantul) Sacru, ajunge sa spună despre Creator ca este "pervers, diabolic, și criminal".

Domnul Călin face una dintre cele mai mari erezii sincretice posibile. Se folosește intens și de numele Arhanghelului Mihail care a alungat pe Demoni din Rai, pentru a-si justifica sincretismul în actiuni.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Vechi 25.02.2025, 11:14:09
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Abell Vezi mesajul
Un clip despre incredintarile domnului Călin:
https://files.fm/f/szz53tredk

"Cerul si pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece!" - zice Domnul Isus

Domnul Calin nu știe că Dumnezeu a inspirat Biblia si ca ea nu poate fi desființată de nimeni.
Creștinii știu! Și nu se joaca cu asta!
Omul spune clar:
- N-AM NICI O TREABA cu Biblia !
- Dumnezeu (Cel ce a inspirat Scriptura) este DIABOLIC, PERVERS și CRIMINAL !
Cum explici discursul de la un amvon la un cult neoprotestant în 2022, nu avea legătură cu campania:

https://www.youtube.com/watch?v=dtWEBqEy80A

Am văzut că despre Simion circula un clipuleț că ar fi zis el că e mai tare decât Dumnezeu șamd, nu intenționa să zică asta.
Vechi 26.02.2025, 17:09:11
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Cum explici discursul de la un amvon la un cult neoprotestant în 2022, nu avea legătură cu campania:
Uite cum ti-ai raspuns singur la intrebare prin faptul ca discursul pastoral corect nu avea nimic de a face cu campania. In momentul in care intri in hora celor care candideaza la posturi de varf, dicursurile legate de credinta, nu alea de ordin general bla, bla, ci cele punctuale de credinta personala in Dumnezeul Nostru al Crestinilor Ortodocsi, sufera schimbari radicale ca de la cer la Pamant. Imparatul acestui Pamant, tatal minciunilor nu permite ca vre-unul din supusii sai sa-l tradeze. Asta-i de cand lumea.
Este o conditie impusa.

Inainte de de a te inscrie pe lista trebuie sa vizionezi videoul explicativ, care practiv te intreaba daca esti sigur ca poti candida in conditiile expuse acolo. Ca daca nu, la revedere, apuca-te de altceva!
Iar tu stii foarte bine treaba asta, dar te faci ca ploua.
Vechi 26.02.2025, 21:10:39
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul

Inainte de de a te inscrie pe lista trebuie sa vizionezi videoul explicativ, care practiv te intreaba daca esti sigur ca poti candida in conditiile expuse acolo. Ca daca nu, la revedere, apuca-te de altceva!
Iar tu stii foarte bine treaba asta, dar te faci ca ploua.
Pe ce listă să mă înscriu boss că nu candidez nici la administratori de scară de bloc ?
I-am răspuns colegului Abell mă gândeam că el știe mai bine contextul acelui discurs, eu nu consider că e chiar predică și că oricine vorbește de la amvon la neoprotestanți predică.

E nevoie de o anumită exegeză și har predicatorial.
Vechi 27.02.2025, 01:33:29
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Pe ce listă să mă înscriu boss că nu candidez nici la administratori de scară de bloc ?
Nu era vorba de tine amice. Vorbeam in general.

Tu i-ai raspuns lui Abel, dar in fata noastra a tuturor. Suntm ca intr-un cerc comunitar. Ca urmare trebuie sa te astepti la raspunsuri si din partea altora.:))
Vechi 27.02.2025, 10:02:35
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Suntem ca intr-un cerc comunitar. Ca urmare trebuie sa te astepti la raspunsuri si din partea altora.:))
Asa este :). Suntem o întreaga comunitate aici. Pentru orice tip de comunicații în afara ochiului public exista PM (private message).

În rest, cat timp e public, se poate sa vina și celalalt "vecin" *membru* al acestui forum sa răspundă :))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare