![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnul Călin face una dintre cele mai mari erezii sincretice posibile. Se folosește intens și de numele Arhanghelului Mihail care a alungat pe Demoni din Rai, pentru a-si justifica sincretismul în actiuni.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://www.youtube.com/watch?v=dtWEBqEy80A Am văzut că despre Simion circula un clipuleț că ar fi zis el că e mai tare decât Dumnezeu șamd, nu intenționa să zică asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este o conditie impusa. Inainte de de a te inscrie pe lista trebuie sa vizionezi videoul explicativ, care practiv te intreaba daca esti sigur ca poti candida in conditiile expuse acolo. Ca daca nu, la revedere, apuca-te de altceva! Iar tu stii foarte bine treaba asta, dar te faci ca ploua.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
I-am răspuns colegului Abell mă gândeam că el știe mai bine contextul acelui discurs, eu nu consider că e chiar predică și că oricine vorbește de la amvon la neoprotestanți predică. E nevoie de o anumită exegeză și har predicatorial.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu i-ai raspuns lui Abel, dar in fata noastra a tuturor. Suntm ca intr-un cerc comunitar. Ca urmare trebuie sa te astepti la raspunsuri si din partea altora.:))
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În rest, cat timp e public, se poate sa vina și celalalt "vecin" *membru* al acestui forum sa răspundă :))
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|