![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu m-am uitat asa rapid si am gasit asta: http://www.eurosurveillance.org/imag...ncona_tab1.jpg Ia uita-te cate sunt "MA" la Romania si nici macar nu avem o singura lege care sa le faca "mandatory". Daca asa e si in celelate tari...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
importanta e directiva, cum e si normal conteaza binele general, de aceea vaccinurile trebuie sa fie "mandatory" |
|
|||
|
|||
![]()
Pai aia sunt, ca nu da UE bani la neseriosi, nu?
![]() Nu ma obosesc sa caut argumente pentru altii, am deja de treba cu demontatul falselor argumente care sunt aruncate cu nonsalanta de ignoranta. Nu, nu trebuie sa fie mandatory, asta e fascism medical. E ca si cand ai spune ca e musai sa-ti faca politia raiduri sa vada daca maninci exclusiv sare cu iod sau bei doi litri de apa pe zi. ![]() Plus blocaje rutiere/pietonale pentru masurat glicemia & colesterolul ![]() Si sa fii trecut obligatoriu pe statine daca ai colesteroul prea mare, care iti scad colesteroul dar te omoara altfel. Lasand gluma la o parte, ce faci daca intr-o zi si eutanasierea medicala va deveni obligatorie? Sau varianta "light": vaccinarea obligatorie cu un produs care se va dovedi prea tarziu, fatal ? Dar ce poate sa faca si tine de normalitate: 1. Vaccinezi si ai probleme de sanatate? Statul plateste. 2. Ajungi la spital cu complicatii de la varicela, esti nevaccinat? Platesti. 3. Ai adus copil nevaccinat cu varicela la scoala si ai imbolnavit pe altii? Platesti. 4. Campanii de vaccinare, sa combata antivaccinismul cu argumente decente, nu facaturi penale 5. etc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.01.2017 at 17:03:59. |
|
|||
|
|||
![]()
ba trebuie, in felul asta mai scapi de povara parintii. e greu, dar un graunte acolo cred ca e suficient.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Adică noi suntem mai proști. Alții nu le mai folosesc și noi le luăm de bune. Să nu mai vorbim de lipsa oricărei logici în privința vaccinului antihepatic B. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Altfel spus, de ce sa nu fie primiti la scoala cei care nu vor sa se vaccineze, din moment ce aceia care s-au vaccinat se socotesc imuni? Au nu de aceea s-au vaccinatara, ca sa nu sa prinda de ei boalele la contactul cu copiii imbolnaviti ai criminalilor antivaccinisti ? Iar daca dimpotriva, nevaccinatii bolnavi sunt un pericol pentru vaccinatii rezistenti, atunci la ce bun vornicii lui Voda trambiteaza vaccinurile si la ce bun ucaz de vaccinare cu anasana apasand cu osanda parintii care nu-si trimit mintenas odraslele la gadea sa-i vaccinuiasca ?
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 09.01.2017 at 18:18:16. |
|
||||
|
||||
![]()
Asta că cam așea iaste.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu vin si spun ca parintii care nu vor sa-si vaccineze copiii ar trebui sa aiba initiativa ca copiii lor sa nu vina in contact cu copii vaccinati care devin purtatorii /raspandacii artificiali de boala.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnule Dragomir, v-ați gândit vreodată că poate, "domnul sau doamna X, citind postările mele de pe un forum oarecare, și ținând cont că subsemnatul am și calitatea de medic, s-ar putea hotărî să nu-și vaccineze copilul împotriva bolii Y, și ulterior copilul să moară de boala Y" ? V-ați gândit că ați putea omorî un copil ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi Last edited by GMihai; 09.01.2017 at 22:23:37. |
|