![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
exorcizarea este o practica veche in Biserica noastra, dar ar trebui sa se faca dupa o anumita randuiala.Totusi, care sunt riscurile cand un preot de mir, mai ales daca e tanar se incumeta la asa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Biserica are la indemana cele sapte Taine, si mai ales Taina Euharistiei si Taina Sfantului Maslu, la care se adauga Moliftele Sfantului Vasile Cel Mare, dar si alte rugaciuni folositoare, precum si accesul la o medicatie corespunzatoare! Omuciderea este un pacat impotriva Duhului Sfant! A risca sa fii partas la o crima oare??? ce implica????:angry: |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e asta cel mai grav lucru care s-a intamplat legat de Biserica, sa nu uitam de satenii aia care au mancat inima la un mort ??? ;):satisfied: Si inca ala e singurul caz intens mediatizat, pe la sate se intampla asemenea acte sataniste foarte frecvant. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre new-age parca am mai discutat undeva pe forunul acesta! Pai daca spuneai, ca poti sa faci ce vrei cu viata, darmite cu materia moarta si stricacioasa! Cat despre internsa mediatizare, pai daca n-ar exista perversitatea, coruptia, concupiscenta, ..............................ar mai exista "new age"?????????:angry: Nu pur si simplu am fi in Imparatia care nu se opune Sfintei Treimi, adica cea propovaduita de Iisus Hristos,apostoli si evanghelisti, de toti sfintii mucenici si drept maritori, de Biserica Triumfatoare a Sfintilor, si pe care o marturiseste Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie! S-ar cam desfiinta desfraul!;) Adica voi nu ati citit niciodata rugaciunea Tatal Nostru, a Lui Iisus Nazarineanul, Fiul Lui Iosif teslarul si al Mariei, din Evanghelia scrisa de Matei.......... ........Vie Imparatia Ta, Faca-se Voia Ta, precum in cer asa si pe pamant......... |
|
|||
|
|||
![]()
alecsandru: "Cat despre internsa mediatizare, pai daca n-ar exista perversitatea, coruptia, concupiscenta, ... ar mai exista <<new age>>"
Si ce legatura are New Age cu mine? alecsandru: "Adica voi nu ati citit niciodata rugaciunea Tatal Nostru" La ce voi te referi? Da, am citit rugaciunea aia. Pe la 10 ani o spuneam in fiecare noapte impreuna cu alte 3-4. Si de altfel se spune in fiecare saptamana in clasa, la religie. alecsandru: "a Lui Iisus Nazarineanul, Fiul Lui Iosif teslarul si al Mariei" Cu siguranta n-am inteles eu bine... sau poate ai scris tu gresit. Cum adica Isus este fiul lui Iosiv? Nu este Iisus fiul lui Dumnezeu? Alecsandru, de ce ai atatea prejudecati despre mine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da pai pacat ca totusi pana acuma nu ai constientizat adica nu ai inteles absolut nimic, din ce se spune in rugaciunea Tatal nostru! Ai inteles gresit tu ca de obicei, eu am scris[color=red]Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, Fiul lui Iosf teslarul si al Mariei, Fiul Omului, Fiul lui Iosif, Fiul lui David, Fiul lui Iacov, Fiul lui Isaac, Fiul lui Avraam, Fiul lui Set, Fiul lui Adam, Fiul Lui Dumnezeu![/color] Bietul user yawn-life! Sper sa nu suferi de mania persecutiei! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar condescendenta (sensul figurat) pt. ceilalti, atei au ba, nu prea se potriveste cu crestinismul... esti de acord? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar cu tine nu sunt de acord din principiu! Cu minciuna!:D: Din cauza aceasta condescendenta pentru ceilalti....... zoroastristi au ba nu se potriveste cu..........tine (userul alexandrup!):D Esti de acord?;):p:D |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|