|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Ai luat-o pe panta abrupta a solei scriptura ? :)
Uite iti dau si citate din Scriptura ca poate taci : "Pavel, chemat apostol al lui Hristos, prin voia lui Dumnezeu, și fratele Sostene..." sau " Pavel, apostol nu de la oameni, nici prin vreun om, ci prin Iisus Hristos și prin Dumnezeu-Tatăl, Care L-a înviat pe El din morți." |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Sunt trei categorii:
1. Au fost cei 12 Apostoli. |
|
|||
|
|||
E incredibil. Pun mai sus citatul unde Pavel spune ca nu de la oameni are "titlul" si unul zice ca a primit titlul pentru ca a fost stahanovist. :)
Hristos a ales 12 apostoli prima data. Pe Pavel l-a ales tot El sa fie apostol, un pic mai tarziu. |
|
|||
|
|||
Citat:
Trebe sa ne luam numai dupa Scriptura? Citeste ce zic saiturile ortodoxe! Uite aici unul, de exemplu: https://ro.orthodoxwiki.org/Apostol#Al.C8.9Bi_Apostoli |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
13 dogma Treimii: 1(Fiinta in )3(Ipostasuri)
|
|||
|
|||
Citat:
Nu numai numarului 13 i se asociaza o incarcatura negativa. Nu demult un asa zis profet prevestea ca pe data de 12 a XII-a 2012 va veni sfarsitul lumii. Mi-am zis atunci: "Hai sa cred!" Si intr-adevar sfarsitul lumii a venit. Credeti ca nu vorbesc serios? Pai mai putem noi numi lume chestia asta cu sus, jos, stanga, dreapta, cu copaci, pietre si nori in care niste creaturi numite oameni se sperie de forta malefica a numerelor, a pisicilor negre si a vrajilor de tot felul? |
|
|||
|
|||
Si totusi pe iconostase sunt doar 12.