![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor?
|
||||
|
||||
![]()
Pentru ca una din slabiciunile omenesti este nerecunoasterea meritelor semenilor.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]()
Este vorba de acelasi mecanism-lege care se manifesta si la stock-market..."fondurile mutuale" cresc in valoare.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De exemplu in cazul celor care nu sunt canonizati de biserica , este datoria noastra sa ascultam de biserica si sa avem INCREDERE in actiunile sau lipsa de actiune a lor. Biserica ii cunoaste pe toti acesti "potentiali" sfinti si stie lucruri pe care noi este mai bine sa nu le stim...Faptele vorbesc singure si in cazul BOR-ului |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In momentul actual in Romania mortii si ciudatii fac audienta mare. Partea nefericita e ca din aceste emisiuni nu prea sunt lucruri de invatat ci cele mai multe sunt scandaluri. Cred ca asa se explica modul cum acestia ajung faimosi. Daca vorbim de cealalta categorie, a oamenilor care au facut ceva folositor si apreciabil eu, personal, nu am gasit inca, o explicatie.
|
||||
|
||||
![]()
pen ca evolueaza
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Sfintii Bisericii nu sunt celebri, ei sunt sfinti! Pentru detalii: aici |
|
|||
|
|||
![]()
pt ca oamenii vor circ pe gratis. cum moare vreo vedeta de care nu mai stie nimeni nimic de 20 de ani, gata tv-ul, ziarele, bloggerii isi gasesc de lucru. ei ii fac celebri, nu neaparat realizarile nerecunoscute.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai este inca si un alt motiv: nu vedem si nu simtim ! Ochi avem si nu vedem, urechi avem si nu auzim, inima avem, dar nu simtim. Cel mai bun exemplu sunt sfintii. Multi sfinti de prea putini au fost cunoscuti inca din timpul vietii. Sfantul Siluan Athonitul a vietuit ca un oarecare, trecut de toti cu vederea. Dea Domnul sa ni se deschida ochii si sa vedem lumina si bucuria fapturii Lui. Zi cu pace!
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi incredibile, mai putin cunoscute ale adventistilor | Erethorn | Secte si culte | 400 | 28.03.2012 21:49:41 |
Vreau sa devin dascal. | george_raican | Sfanta Liturghie | 8 | 19.08.2011 20:12:44 |
Maicile de ce nu si-au facut un loc numai al lor dupa modelul Athos? | sophia | Calugarul | 51 | 11.11.2009 19:29:18 |
Taina mortii. Moartea dreptului si moartea pacatosului | patinina34 | Din Noul Testament | 1 | 04.01.2009 08:32:19 |
|