![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. La ortodocsi, ca si in Biblie, satana a fost Heruvim asa cum scrie la Isaia. Dar tot nu ai raspus: UNDE SCRIE IN BIBLIE CA IISUS E ARHANGHELUL MIHAIL? Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dar căpetenia împărăției Persiei mi-a stat împotrivă douăzeci și una de zile; însă iată că Mihail, una din căpeteniile cele mai de seamă, mi-a venit în ajutor și am ieșit biruitor acolo, lângă împărații Persiei." Cum poate fi unul singur daca este una dintre capetenii ? Si cum poate fi Iisus ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Concluzia (pe care, de altfel, Martorii și-o însușesc) este că Iisus este o creatură - una din căpetenii. Azeșiștii, deși la origine nu au fost trinitarieni, au devenit trinitarieni în prima parte a secolului trecut; totuși, la identificarea lui Iisus cu Mihail nu au renunțat, deși o asemenea doctrină numai la arianism poate conduce. Last edited by Erethorn; 17.01.2012 at 22:41:58. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trinitate, termen care de altfel nu se gaseste in Biblie, si totusi adventistii nu-l contesta la fel cum fac cu sufletul nemuritor (pe motiv ca nu exista in Biblie acesti 2 termeni: suflet nemuritor). Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
După cum bine a observat sora nutucutu, există doar câteva subiecte pe care adventiștii le abordează, aproape obsesiv, în discuțiile cu ortodocșii sau catolicii: sâmbăta, carnea de porc, sufletul muritor. Identitatea Iisus = Mihail nu face parte dintre aceste subiecte. Ăsta e unul dintre lucrurile pe care le afli a posteriori, după ce te-ai lăsat prostit să renunți la Biserica Apostolilor. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Trice, unde ați dispărut ?
Așteptăm cu interes să ne arătați unde scrie în Sfînta Scripură că Iisus Hristos este arhanghelul Mihail. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Sa nu mai amintim despre "timpul de har " .Auzi ce doctrina .Iei un verset din Apocalipsa : "Cine e nedrept, să nedreptățească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfințească încă." Dupa care decretezi tu ca dupa "prima venire a mantuitorului " nu o sa se mai mantuie nimeni de pe pamant.Cea mai mare erezie pentru ca daca exista judecata si daca Dumnezeu e drept exista si posibilitate de mantuire.Nimeni nu spune unde scrie despre "timpul de har" , e o doctrina inventata din burta si gata. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi ne închipuim că (neo)protestanții cred în aceleași lucruri, dar, de fapt, între ei sunt deosebiri MULT mai mari decât între catolici, ortodocși și non-calcedonieni. Culmea e că la această dispersie doctrinară s-a ajuns plecând de la o credință care îi unește: sola Scriptura. Din păcate pentru ei, Dumnezeu nu ne-a lăsat un manual de religie, ci o Biblie. Când oamenilor li se spune să o înțeleagă cum îl taie capul pe fiecare, când li se spune că nu e nevoie de nicio instituție divino-umană care să interpreteze în mod legitim Biblia, apar dezastrele care se văd: Isus este arhanghel, sâmbăta e Duminică, "sufletele se odihnesc" e pe bune, "Răpirea" și "Mileniul" sunt pe bune, în schimb "pe această piatră voi construi Biserica Mea" și "acesta este Trupul Meu" sunt metafore.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 18.01.2012 at 00:57:46. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Invataturi adventiste incredibile, partea a II-a | Erethorn | Secte si culte | 88 | 17.11.2019 09:20:07 |
Acuzatii incredibile impotriva IPS Bartolomeu Anania | andrei_im | Stiri, actualitati, anunturi | 87 | 10.04.2014 22:10:48 |
De ce multe persoane devin celebre, cunoscute in lume numai dupa moartea lor? | Bast-et | Generalitati | 9 | 21.09.2010 13:54:49 |
Despre ziua de sabat a adventistilor | Iustin32 | Secte si culte | 747 | 04.06.2009 16:32:12 |
|