![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Bravo Cezar! In fine poate gresesc ca iti zic bravo, dar efectiv..asa este.parca nu am fi pe un forum crestin, ci pe un teren de fotbal......
Doamne iarta-ne!
|
|||
|
|||
![]()
Cezar, eu cred ca iti faci o parere gresita, este drept ca poate mai sunt si unele replici taioase dar asta nu inseamna ca unii dintre noi se ascund in spatele citatelor biblice. Cel mai mult conteaza ca dupa o discutie mai aprinsa se cere iertare. Pentru mine astfel de discutii, chiar si cele cu multe replici taioase sunt ziditoare, deoarece aflu mai multe pareri, mai multe feluri de a privi o problema. Iar faptul ca unii posteaza mai mult iar altii mai putin, asta depinde de fiecare. Eu am multe de invatat citind postarile lui Cristi, Jenica, Anca, Mirela si altii, aceasta fiind si cauza pt. care prefer sa tac si sa ascult.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
n-am venit sa aduc pace, ci sabie | roman2010 | Generalitati | 14 | 10.09.2010 17:07:28 |
A venit dracu!!! | geo.nektarios | Generalitati | 54 | 21.04.2009 22:10:21 |
un ajutor bine venit | danhd | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.10.2006 14:44:06 |
|