![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Unele seminte vor cadea intre buruieni, altele in pamant pietros, altele langa drum si altele in pamant bun - dupa cum e si inima fiecaruia.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
aceste cuvinte sunt mai mult pentru incurajarea ucenicilor lui Hristos sa nu se lase doborati de dificultatile pe care le vor intampina atunci cand vor propovadui Evanghelia. acum vine intrebarea: cum se pot impaca aceste cuvinte cu Sfanta Taina a Cununiei? Last edited by Andrei_so; 08.09.2010 at 18:45:21. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi suntem chemati la o lupta.Casnicia u trebuie sa ne traga inapoi de la aceasta lupta.Trebuie sa luptam chiar si cu cei dragi,daca asta inseamna sa alegem pe Domnul.Nu trebuie sa ne despartim,caci casnicia este intradevar o taina.Dar nu trebuie ca,de dragul casniciei,sa facem compromisuri in ceea ce priveste purtarea crucii.Luptam cu ceilalti,cu noi insine ,cu lumea,cu orice ne-ar putea indeparta de unica mangaiere ,care este Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce argumente sa-i aduc unei persoane care nu crede in sfinti? | pacatoasa | Generalitati | 19 | 28.04.2023 22:31:00 |
A venit dracu!!! | geo.nektarios | Generalitati | 54 | 21.04.2009 22:10:21 |
Un nou venit o problema in plus! | cezar73gl | Calugarul | 13 | 02.12.2008 16:07:11 |
pace voua | vozglas | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 28.05.2007 20:02:23 |
un ajutor bine venit | danhd | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 04.10.2006 14:44:06 |
|