|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
parerea dvs nu e si parea Bisericii Ortodoxe. Nimeni nu afirma ca romano catolicii sau altii sunt oameni rai, nu fac milostenie...etcDin contra multi din ei sunt adevarate exemple morale. Cum sunt si dintre neoprotestanti, musulmani, budisti etc. Doar ca nu pot fi pomeniti al Sf Liturgie din motivele enumerate. Curentul pe care il imbratisati se numeste ecumenism si e pierzator de suflet. E erezie, doamna!
|
|||
|
|||
Să înțelegem că Părintele Arsenie Boca a fost eretic ?
|
|
||||
|
||||
Daca nu s-a pocait de ideile ecumeniste da. Si nu mai inflamati discutiile cu aceeasi poveste. Vi s-a mai raspuns. Dpdv al Bisericii orice om indiferent cat de mult posteste si se roaga, indiferent de inaltimea trairilor si a "promovarii" celorlalte invataturi, daca o invatatura il sminteste nu este in comuniune cu Biserica, cu Hristos si este eretic. "Iar dacă ochiul tău cel drept îți devine piatră de poticnire, scoate-l și aruncă-l de la tine, că mai bine îți este să piară unul din mădularele tale, iar nu tot trupul să-ți fie aruncat în gheenă."
Aveti grija si nu va folositi de asta ca sa spuneti ulterior ca eu as fi spus ca parintele a fost eretic. Pentru ca nu am spus. Si dvs nu stiti daca parintele nu s-a pocait si indreptat din acesta greseala.
|
||||
|
||||
Nu, sa intelegeti ca dusmanii dreptei-credinte au facut din parintele Arsenie un eretic! Nici pe departe de a fi eretic!
cred ca am explicat deja faza cu sfanta Sofia cat si basilica Sf Petru , precum si cu Francisc de Asissi! Ptr detalii, trimite o scrisoare la manastirea Diveevvo, ca sa va confirme! Parintele Arsenie spunea clar"Ecumenismul? Erezia tuturor ereziilor! Caderea Bisericii prin slujitorii ei. Cozile de topor ale apuslui. Numai putregaiul cade din Biserica Ortodoxa, fie ei: arhierei, preoti de mir, calugari sau mireni, inapoi la Sfanta Traditie, la Dogmele si Canoanele Sfintilor Parinti ale celor sapte Soboare Ecumenice, altfel la iad cu arhierei cu tot. Fereasca Dumnezeu! "
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
hello
Citat:
|
|
||||
|
||||
Multumesc.
|
|
|||
|
|||
Post sters la initiativa autorului.
Last edited by Florsida; 22.09.2024 at 08:04:25. |
|
|||
|
|||
Citat:
45. Ca să fiți fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele și peste cei răi și peste cei buni și trimite ploaie peste cei drepți și peste cei nedrepți.(Mt5,45) Citat:
15. Și le-a zis: Mergeți în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la toată făptura.(Mc16,15) că unii chiar dotezați sunt mai păcătoși ca păgânii. De ce să nu-i pomenești dacă 11. Și zic vouă că mulți de la răsărit și de la apus vor veni și vor sta la masă cu Avraam, cu Isaac și cu Iacov în împărăția cerurilor(Mt8,11)
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
MOASTELE CATOLICE | pacatoasa.. | Moaste | 179 | 09.12.2016 14:50:58 |
rude alianta | luana | Generalitati | 13 | 26.02.2012 02:03:52 |
rude prin incuscrire | flo9_10 | Nunta | 29 | 06.01.2012 14:47:08 |
rude de gradul VI | anamariagradinaru | Nunta | 1 | 04.04.2011 19:49:58 |
prieteni si rude rataciti | podolski_2 | Generalitati | 2 | 27.10.2008 13:23:01 |
|