Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.09.2024, 23:52:19
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit Cum pot sa reușesc să mă pocăiesc cu adevărat ?

Buna.
Este greu sa te pocaiesti si sa fii un pocait? Adică să ai o relație de credință cu El și să ai o viață nouă și mai bună că până în prezent făcând totodată un legământ religios cu El? Îmi doresc de mult sa fac asta și chiar incerc sa mă pocăiesc,sa mă schimb pentru asta dar deseori eșuez lamentabil
E greu sa te pocaiesti? Care sunt pașii? Ce trebuie sa faci și ce sfat aveți pentru mine? Cum sa reușesc să mă împac definitiv cu Dumnezeu și să merg pe calea lui? Incerc sa Îl caut pe Dumnezeu de mult și sa mă pocăiesc dar nu reușesc niciodată deși îmi doresc mult,simt chemarea aua dar atât, nu reușesc să mă schimb.Ce sfat aveți pentru mine?
Sper că Dumnezeu să îmi dea până la urmă Duhul Sau Sfânt care sa mă facă să îmi schimb viața în bine adică să mă pocăiesc.
De la cei ce s-au pocăit deja ce sfat aveți pentru mine?
Nu o să îmi pierd speranța și credința un Dumnezeu niciodată și nu mă las in a Îl cauta, chema în viața mea și a mi-o schimba in bine.Nu mă las sa mă rog la El și nici nu am să mă las niciodată sper
Reply With Quote
Vechi 01.10.2024, 10:04:13
Moroco's Avatar
Moroco Moroco is online now
Senior Member

Data înregistrării: 09.04.2019
Locație: Crestin Ortodox cu Calea ✝ Apocalipsa
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Cum pot sa reușesc să mă pocăiesc cu adevărat ?
Te poti pocai cum te invata Biserica si te poti pocai si privind cu luare aminte la acest filmulet pentru copii ca o carticica Apocaliptica pana intelegi cu adevarat mesajele ascunse din prezentare, nu uita sa maximizezi si sa dai clikuri pe dreapta-inainte sau pe stanga-inapoi.

(”Și m-am dus spre înger și i-am spus: Dă-mi cărticica. Iar el mi-a spus: Ia-o și mănânc-o; și ea îți va amărî pântecele, dar în gura ta va fi dulce ca mierea. Și am luat cărticica din mâna îngerului și am mâncat-o; și în gura mea a fost dulce ca mierea; și imediat ce am mâncat-o pântecele mi s-a amărât.”)
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa

Last edited by Moroco; 01.10.2024 at 11:08:12.
Reply With Quote
Vechi 01.10.2024, 12:02:55
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Raspunsul este in rugaciunea "Tatal Nostru"(...faca-se Voia Ta...)si in multe alte rugaciuni si Psalmi.
NADEJDEA NOASTRA ESTE DOAR IN EL! (nu in noi sau in oameni)
Vechi 01.10.2024, 12:06:24
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
Te poti pocai cum te invata Biserica si te poti pocai si privind cu luare aminte la acest filmulet pentru copii ca o carticica Apocaliptica pana intelegi cu adevarat mesajele ascunse din prezentare, nu uita sa maximizezi si sa dai clikuri pe dreapta-inainte sau pe stanga-inapoi.

(”Și m-am dus spre înger și i-am spus: Dă-mi cărticica. Iar el mi-a spus: Ia-o și mănânc-o; și ea îți va amărî pântecele, dar în gura ta va fi dulce ca mierea. Și am luat cărticica din mâna îngerului și am mâncat-o; și în gura mea a fost dulce ca mierea; și imediat ce am mâncat-o pântecele mi s-a amărât.”)
Forte bun citatul....amarul folositor!
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare