Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.10.2024, 23:35:24
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Diferenta e ca de data asta e evident de la o posta ca spre asta ne indreptam. In curand se vor implini si profetiile parintelui Paisie.
Nu este deloc evident.
Unii ar vrea sa prezinte actiunile lor ca,fiind de natura biblica dar sunt fisiite, anemice si impotente.
Miliardarii cu degetele pe Butoane, bogatii si superbogatii lumii, cam 100 de milioane la numar nu vor permite sa li se schimbe nimic din siguranta lor si a neamurilor lor pentru decenii care vor urma.

Sub nici o forma nu decide nu stiu ce limbric mesager pus de ei sa le serveasca.

Cine arunca “ profetii” asa la inaintare sigur nu stiu ce vorbesc si cu cine au de a face.
Vechi 04.10.2024, 10:38:23
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Din ce mănăstire e Gheron Theodor, câți ani are în monahism etc ?

Luăm așa de bună orice informație de pe net, vorba părintelui Chifan de prin anii 90 tot vine Sfârșitul Lumii și a îngropat mulți de atunci pe care i-a ajuns înainte sfârșitul personal și care numai despre semnele apocalipsei vorbeau și se preocupau.

Citat:
În prealabil postat de cozia Vezi mesajul
Nu este deloc evident.
Unii ar vrea sa prezinte actiunile lor ca,fiind de natura biblica dar sunt fisiite, anemice si impotente.
Miliardarii cu degetele pe Butoane, bogatii si superbogatii lumii, cam 100 de milioane la numar nu vor permite sa li se schimbe nimic din siguranta lor si a neamurilor lor pentru decenii care vor urma.

Sub nici o forma nu decide nu stiu ce limbric mesager pus de ei sa le serveasca.

Cine arunca “ profetii” asa la inaintare sigur nu stiu ce vorbesc si cu cine au de a face.
Recitiți, vă rog, primul post al acestui topic ca să înțelegeți despre ce este vorba.
Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru)
Reply With Quote
Vechi 04.10.2024, 12:26:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexHurley98 Vezi mesajul
Diferenta e ca de data asta e evident de la o posta ca spre asta ne indreptam. In curand se vor implini si profetiile parintelui Paisie.
Războaie locale au tot fost din 1989 încoace, invadarea Afganistanului de URSS, destrămarea Iugoslaviei, invadarea Afg de americani în 2001, invadarea Iraq, distrugerea Siriei în 2014, etc.
A mai fost și un război Iran vs Iraq în care Iranul a pierdut, Saddam fiind susținut de occidentali în prima parte a regimului.

Deci și dacă s-a atomiza războiul, tot ar supraviețui oameni, cum au supraviețuit și după Hiroshima și Nagasaki, sunt state precum Coreea de Sud, Israel șamd care au construit deja multe adăposturi antiatomice subterane și poate chiar orașe subterane.

Deci nu e clar nici că ne îndreptăm spre atomizarea conflictului.

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Recitiți, vă rog, primul post al acestui topic ca să înțelegeți despre ce este vorba.
Nu e niciun link nimic, de mult nu mă mai interesează ce se postează pe internet, nimeni nu a anticipat pandemia dacă e s-o iei așa, nu am văzut nicio profeție reluată în buclă obsesiv că ne pregătesc un virusache de laborator.
Vechi 04.10.2024, 12:58:35
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Da am recitit insa concluzia este aceeasi.
Nu va agresa nimeni, nimic atmic la persani fara sa fie ei profund afectati.
Orice actiune de genul asta ar avea impact direct catastrofal pe economia lumii prin distrugerea circuitului de petrol de la persani.
In loc sa ramai fara benzina si piese de schimb ptr masina in 2035 cum se planifica , toata calamitatea ca romanul sa rămână fara masinuta draga va incepe maine, sau in 2025.
Crezi ca cei de pe raul lordan au chef sa fie invinuiti DE TOT GLOBUL ptr asta???
Ia mai gandeste-te!

Deci sunt fîsîieli, vrajeaza, bobârnace, ca peste tot. Acum sunt la moda operatiileSpeciale, nici vorba de razboaie.

Last edited by cozia; 04.10.2024 at 13:01:39.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare