Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.10.2024, 08:34:40
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Noroc cu Geoană și CCR-ul că altfel era grav de tot….
Mircea Geoană favoritul propagandei ruse în cursa Prezidențială:

https://www.activenews.ro/stiri/Pres...rusilor-192589

Agenția moscovită de presă EurAsia Daily (EADaily) acordă un spațiu generos alegerilor din România și scrie, într-o analiză intitulată ”Alegeri prezidențiale în România: candidați, termene limită, reguli” că cele mai mari șanse de victorie le are fostul nr.2 în NATO, Mircea Geoană.
Vechi 16.10.2024, 08:49:43
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Mi-am adus aminte de un afiș care a scris istorie în 2009, după dezvăluirile lui Marean Vanghelie despre implicarea pt Geoană

Învingem împreună
Vechi 16.10.2024, 09:35:53
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Eh,la samsar ideologic te-ai împotmolit?

Am "inventat" fără să vreau cel puțin 3 fraze și 2 cuvinte în acest topic prin postările de aici.

De exemplu daca scrii servitionism pe google îți apare direct topicul acesta:))

Deci aparent nu există acest cuvînt.
Vechi 16.10.2024, 12:18:30
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Eh,la samsar ideologic te-ai împotmolit?

Am "inventat" fără să vreau cel puțin 3 fraze și 2 cuvinte în acest topic prin postările de aici.

De exemplu daca scrii servitionism pe google îți apare direct topicul acesta:))

Deci aparent nu există acest cuvînt.
Felicitări e marcă înregistrată cuvântul sau licență poetică, chiar apreciez la tine că nu ești supărăcios și nu ții răutate, cum comentezi:

1. Scăderea vertiginoasă a lui Geoană în sondaje
2. Promovarea lui de un ziar cu sediul la Moscova și dezvăluirile presei estoniene despre legăturile lui cu un afacerist pro rus ?
3. Dubiosul Marean Vanghelie care trage sfori din umbră pentru Mirciulică ?
Vechi 16.10.2024, 14:20:23
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

N-am de ce să mă supăr.Singura mea grijă este sa fiu atent sa nu derapez prea tare sau să devin eu ofensator in moduri care depășesc bunul simț și civilitatea.

Nu-i fac propagandă domnului Geoană, dacă ai fost atent in unele interviuri majoritatea candidaților vorbeau la adresa celorlalți la "per tu", numai lui Geoană ii adăugau și "domnul":))

Oricum am zis destule in ultimele postări,momentan am rămas fără inspirație, dacă vine,o sa revin cu alte opinii pe subiect.

Deci, alegerea "domnului" Geoană este una pur obiectivă, nu una venită dintr-un imbold adepțional.
Vechi 16.10.2024, 16:45:53
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Deci, alegerea "domnului" Geoană este una pur obiectivă, nu una venită dintr-un imbold adepțional.
Păi îi ziceau domnul că e cel mai bătrân, de fapt omul e o fosilă politică, nu știu cum se poate identifica un tânăr care are tot viitorul în față cu el.

În al doilea rând nu e deloc alegerea potrivită întrucât candidatura lui Mircea Geoană e trambulină pentru relansarea unor sulfuroși în politica mare de tip Marean Vanghelie.

Marean Vanghelie e un fel de aghiotant personal care e bun la toate la strâns semnături la negru, la racolat oameni din P$D, la creat partide fantomă drept proptea pentru candidatura lui Mirciulică, e un fel de valet ulitizabil multifuncțional.

Chiar era inspirat afișul cu învingem împreună, Marean Vanghelie era foarte apropiat de Geoană în poză încă din 2009, era la dreapta lui.

https://theophylepoliteia.wordpress....2-1.jpeg?w=700

Last edited by Iorest; 16.10.2024 at 16:49:03.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare