|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|||
|
|||
Nationala Ucrainei in Grupa Romaniei la Euro
https://www.sport.ro/nationala/engle...b-ucraina.html
După cum se știe Ucraina a ajuns în grupa României de la Euro, oare cum va reacționa cătălin2 dacă Ucraina ne va bate rău sau va fi favorizată de arbitri pe motiv că săracii trebuie ajutați că trec printr-un context dificil. Să nu uităm că au câștigat două eurovisionuri prin fraudă și trucaje la jurizare, oare ce va zice în fața hoției pe față și a aroganței ucrainene căreia i se cuvine totul, românul care plânge de-și rupe cămașa pe el de grija Ucrainei ?
|
|||
|
|||
Fotbalistul Dănuț Lupu hărțuit de jurnaliști la ieșirea din închisoare după ce a stat 6 luni pt conducere fără permis:
https://www.youtube.com/watch?v=9M-eErjV6Ww Nu făcuse accident, nu condusese beat vorba lui, a greșit, a plătit, e foarte sâcâitoare insistența presei la un om abia ieșit din penitenciar.
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
"În acest context, apreciem declarațiile unora din membrii lotului național în care aceștia L-au recunoscut pe Dumnezeu ca și dătătorul de putere."
Hehehe! Ce panarame de oameni. Ia sa nu mai primească milioanele de euro. Oare or mai da Slava Domnului? Hahaha! Duhovnicie este sa nu te intereseze asa zisul fotbal. Duhovnicesc este sa ai grija de templul Lui Dumnezeu, trupul tău și sa-I dai ce I trebuie, sa faci mișcare, sport.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
Citat:
„A. B: Înaintea fiecărui meci îmi spun rugăciunile și vreau sa fie acolo unde ma schimb totul în ordine. Atunci când toate sunt așezate mă simt confortabil mental. Reporter: Andrei, azi a venit un preot în cantonament, ce inseamna asta pentru voi? A. B.: Suntem un popor crestin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxa. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viata mea, pentru că il am pe Dumnezeu și acesta este drumul pe care trebuie să merg.” Astfel de purism exagerat nu a fost aplicat niciodată în Ortodoxie la scală largă, mereu s-a lăsat loc pentru slăbiciunile oamenilor și Biserica s-a îngrijit de întreaga natură umană.
|
|||
|
|||
T
Citat:
Sa l vad eu cat de marturisitor mai este daca ar fi sa piarda sau sa nu mai primeasca milioanele de euro, masini si case? In schimb nu este rau ca vorbeste multumitor la Dumnezeu. Chiar si asa. Asta-i bine! Tind sa cred ca mai marturisitori si adevarati patrioti erau cei det la Dinamo si Steaua de pe vremuri care transpirau din greu pentru un simplu maruntis. Si dupa aia mai vorbim. Si in curand se va intimpla, se va termina cu afacerile astea finantate de alogenii navalitori deoarece nu vor mai exista resursele necesare indobitocirii maselor prin consumul bestial de sporturi si altele.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» Last edited by cozia; 29.06.2024 at 10:33:40. |
|
|||
|
|||
Citat:
Hi, hi, hi!
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 30.06.2024 at 01:12:17. |
|
|||
|
|||
Citat:
Se adună niște sute de mii de euro cheltuiți de stat cu ei, dacă nu peste 1 mil de euro. Citat:
Ucrainenii credeau că dacă au bătut 4-0 Moldova e ușor cu românii.