![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
ce parere aveti despre botezul cu 2 nasi?
o prietena a mea, care urmeaza sa nasca o fetita in urmatoarea saptamana, m-a intrebat daca ar fi sa botez eu copilul as vrea sa mai botez cu inca o pereche casatorita. eu am zis ca nu am nici o problema in acest sens, dar as vrea sa stiu si parerea voastra. mentionez ca sunt singura si ca nu am mai botezat nici un copil pana acum. multumesc anticipat tuturor pentru raspuns si pentru timpul acordat Toate bune, Ioana |
|
||||
|
||||
![]()
În marea majoritate a botezurilor ortodoxe la care am fost invitat, copilul avea doi nași. Nu e nici o problemă.
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Nu este nicio problema sa botezi singura. Eu am botezat singura. Intr-adevar iti mai trebuie o persoana sa te ajute, dar rogi pe cineva din familia ta (mama, tata, frate, sora), nu cred ca are rost sa mai implici si pe alte persoane, ma refer la cuplu, prietena ta e constienta ca esti singura si cred ca te vrea pe tine. E un sentiment foarte frumos si deosebit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
La Botez cat si la Cununie este recomandabil sa fie o singura pereche de nasi; deosebirea este ca la Botez poate fi si nas necasatorit. A alege mai multi nasi nu presupune grija deosebita fata de cresterea duhoniceasca a pruncului. Nas nu inseamna persoana care da bani ci parintele spiritual al pruncului, nasul marturiseste Crezul si isi ia angajamentul inaintea lui Dumnezeu ca cel nou botezat va fi crescut in frica de Dumnezeu.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cautam nasi de botez | airinel | Stiri, actualitati, anunturi | 8 | 22.10.2019 21:42:27 |
Ce inseamna de fapt botez si feluri de botez | sophia | Botezul | 8 | 30.01.2010 11:02:22 |
Trei nasi de botez ? | cain2k | Botezul | 4 | 01.07.2009 21:18:21 |
Nasi de botez, intrebare | cv | Botezul | 8 | 03.12.2008 19:25:18 |
nasi | cris13 | Nunta | 0 | 13.09.2008 16:22:57 |
|