![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Poate stie cineva si e in cunostinta de cauza . Ce carte sa ii fac cadou unui preot ? Indiferent de pret. Cine ma poate ajuta dar pana azi (10.1.2009) la ora 13 .
Va multumesc anticipat. |
|
||||
|
||||
![]()
Intoarcerea la Hristos de Ioan Ianolide - o carte nepretuita
|
|||
|
|||
![]()
A aparut în 2008 Sfântul Simeon Noul Cuvântatoriu de Dumnezeu - Ale Dumnezeeștilor Cântari Iubirile, un text tradus în română la 1803, deci plin de arhaisme. Mi-a plăcut mult.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]A vorbit atât de frumos, cu atâta dragoste de oameni. A vorbit despre artă, despre bucuria pe care Dumnezeu le-o oferă oamenilor prin oameni, prin artisti, prin creatorii de frumos. [/COLOR] [COLOR=green]A spus ce muzica asculta, ce carti citeste, ce autori preferă și a recitat superb din G Cosbuc, nu una ci mai multe poezii. A fost atat de aproape de sufletul meu, de parca ar fi stiut durerea pe care o port. La un moment dat m-am gandit ca emisiunea/cuvantul preotului a fost anume creat/rostit pentru mine. O sa consult programul TV Trinitas sa stiu cand va mai vorbi.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Ce vreau sa spun cu aceasta divagatie: pe mine, ca profesor, nu m-ar incanta sa mi se ofere o carte de pedagogie ori de psihologie a copilului. Pe acestea, de specialitate, nu le cumpar sungura. [/COLOR] [COLOR=green]Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.[/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Va multumesc pentru sfaturi. Am reusit sa ma hotarasc pana la urma
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Multumesc pentru informatie. Nu am prins emisiunea de la inceput. Intr-adevar, felul dumnealui de a vorbi, m-a cucerit.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Silvia, daca inteleg bine predai, lucrezi cu copiii. In primavara anului trecut, Parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus (localitatea este intre Fagaras si Sibiu) a avut bunatatea si a acceptat sa vin la dansul ca niste elevi de la Liceul Lazar din Bucuresti. Dar, mi-a spus asa: "Mai frate, Bine. Vino cu ei. Dar sa nu fie foarte multi. Ca sa poata sa fie atenti". Daca ti-au ajuns cuvintele Parintelui la inima si vei avea ocazia sa ajungi in preajma sa, gandeste-te, poate te vor insoti si copiii la care predai. Care vor. Iti pot da telefoanele de la manastire. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[COLOR=green]Poate dumnealui voi avea puterea sa-i spun, sa-i vorbesc despre problemele mele, dar mai mult despre toate indoielile, retinerile si spaimele mele. Efectiv, m-a cucerit vorba dumnealui blanda, vorba de alint, intelegatoare. [/COLOR] [COLOR=green]O sa le vorbesc si copiilor de la clasele mari. Pana in vara sa aiba timp sa puna bani deoparte.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai aici mai multe informatii. http://www.manastireabrancoveanu.ro/contact.php La primele 2 numere de tel (nu cel de fax) raspunde un robot care iti spune ce cifra sa formezi pentru a lua legatura cu Parintele Duhovnic Teofil. Uneori raspunde chiar Parintele, alteori raspunde Parintele Mihail care iti poate da relatii precise despre dansul. Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..." |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan | petale | Umanitare | 1 | 02.12.2011 22:01:41 |
,,Cadou'' de Sfintele Pasti? | antoniap | Generalitati | 18 | 01.05.2011 21:13:14 |
O zi obișnuită din viața unui creștin! | I.Calin | Intrebari utilizatori | 0 | 21.08.2010 20:56:07 |
Cadou pentru preot | lareine | Generalitati | 7 | 21.12.2009 17:59:33 |
Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? | venypad | Generalitati | 13 | 24.12.2008 23:06:37 |
|