Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2009, 10:16:18
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit Ce carte sa ii fac cadou unui preot ?

Poate stie cineva si e in cunostinta de cauza . Ce carte sa ii fac cadou unui preot ? Indiferent de pret. Cine ma poate ajuta dar pana azi (10.1.2009) la ora 13 .
Va multumesc anticipat.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 11:35:45
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aurel1211 Vezi mesajul
Poate stie cineva si e in cunostinta de cauza . Ce carte sa ii fac cadou unui preot ? Indiferent de pret. Cine ma poate ajuta dar pana azi (10.1.2009) la ora 13 .
Va multumesc anticipat.
Intoarcerea la Hristos de Ioan Ianolide - o carte nepretuita

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 11:42:33
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Implicit

A aparut în 2008 Sfântul Simeon Noul Cuvântatoriu de Dumnezeu - Ale Dumnezeeștilor Cântari Iubirile, un text tradus în română la 1803, deci plin de arhaisme. Mi-a plăcut mult.
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 11:47:22
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de aurel1211 Vezi mesajul
Va multumesc anticipat.
[COLOR=green]Joi, când am venit de la școală, era cam pe la 12.30, pe Trinitas TV era o emisiune, "Cuvinte de suflet." Nu știu dacă preotul care vorbea e orb ori era deranjat de lumina reflectoarelor. [/COLOR]
[COLOR=green]A vorbit atât de frumos, cu atâta dragoste de oameni. A vorbit despre artă, despre bucuria pe care Dumnezeu le-o oferă oamenilor prin oameni, prin artisti, prin creatorii de frumos. [/COLOR]
[COLOR=green]A spus ce muzica asculta, ce carti citeste, ce autori preferă și a recitat superb din G Cosbuc, nu una ci mai multe poezii. A fost atat de aproape de sufletul meu, de parca ar fi stiut durerea pe care o port. La un moment dat m-am gandit ca emisiunea/cuvantul preotului a fost anume creat/rostit pentru mine. O sa consult programul TV Trinitas sa stiu cand va mai vorbi.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ce vreau sa spun cu aceasta divagatie: pe mine, ca profesor, nu m-ar incanta sa mi se ofere o carte de pedagogie ori de psihologie a copilului. Pe acestea, de specialitate, nu le cumpar sungura. [/COLOR]
[COLOR=green]Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.[/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 14:28:29
aurel1211 aurel1211 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.11.2006
Implicit

Va multumesc pentru sfaturi. Am reusit sa ma hotarasc pana la urma
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 21:26:50
ioanhodean's Avatar
ioanhodean ioanhodean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.03.2008
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ioanhodean
Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]Joi, când am venit de la școală, era cam pe la 12.30, pe Trinitas TV era o emisiune, "Cuvinte de suflet." Nu știu dacă preotul care vorbea e orb ori era deranjat de lumina reflectoarelor. [/COLOR]
[COLOR=green]A vorbit atât de frumos, cu atâta dragoste de oameni. A vorbit despre artă, despre bucuria pe care Dumnezeu le-o oferă oamenilor prin oameni, prin artisti, prin creatorii de frumos. [/COLOR]
[COLOR=green]A spus ce muzica asculta, ce carti citeste, ce autori preferă și a recitat superb din G Cosbuc, nu una ci mai multe poezii. A fost atat de aproape de sufletul meu, de parca ar fi stiut durerea pe care o port. La un moment dat m-am gandit ca emisiunea/cuvantul preotului a fost anume creat/rostit pentru mine. O sa consult programul TV Trinitas sa stiu cand va mai vorbi.[/COLOR]

[COLOR=green]Ce vreau sa spun cu aceasta divagatie: pe mine, ca profesor, nu m-ar incanta sa mi se ofere o carte de pedagogie ori de psihologie a copilului. Pe acestea, de specialitate, nu le cumpar sungura. [/COLOR]
[COLOR=green]Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.[/COLOR]
defapt vezi tu,acela e pr teofil paraian, si da e orb dar are o mare putere duhovniceasca!
Vechi 10.01.2009, 21:32:03
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanhodean Vezi mesajul
defapt vezi tu,acela e pr teofil paraian, si da e orb dar are o mare putere duhovniceasca!
[COLOR=green]Multumesc pentru informatie. Nu am prins emisiunea de la inceput. Intr-adevar, felul dumnealui de a vorbi, m-a cucerit.[/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 22:03:35
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
[COLOR=green]Multumesc pentru informatie. Nu am prins emisiunea de la inceput. Intr-adevar, felul dumnealui de a vorbi, m-a cucerit.[/COLOR]
Doamne-ajuta!

Silvia, daca inteleg bine predai, lucrezi cu copiii.

In primavara anului trecut, Parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus (localitatea este intre Fagaras si Sibiu) a avut bunatatea si a acceptat sa vin la dansul ca niste elevi de la Liceul Lazar din Bucuresti. Dar, mi-a spus asa: "Mai frate, Bine. Vino cu ei. Dar sa nu fie foarte multi. Ca sa poata sa fie atenti".

Daca ti-au ajuns cuvintele Parintelui la inima si vei avea ocazia sa ajungi in preajma sa, gandeste-te, poate te vor insoti si copiii la care predai. Care vor. Iti pot da telefoanele de la manastire.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Vechi 10.01.2009, 22:29:23
silverstar's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurschepsis Vezi mesajul
Doamne-ajuta!

Silvia, daca inteleg bine predai, lucrezi cu copiii.

In primavara anului trecut, Parintele Teofil Paraian, duhovnicul manastirii Brancoveanu de la Sambata de Sus (localitatea este intre Fagaras si Sibiu) a avut bunatatea si a acceptat sa vin la dansul ca niste elevi de la Liceul Lazar din Bucuresti. Dar, mi-a spus asa: "Mai frate, Bine. Vino cu ei. Dar sa nu fie foarte multi. Ca sa poata sa fie atenti".

Daca ti-au ajuns cuvintele Parintelui la inima si vei avea ocazia sa ajungi in preajma sa, gandeste-te, poate te vor insoti si copiii la care predai. Care vor. Iti pot da telefoanele de la manastire.

Doamne-ajuta!
[COLOR=green]Da, te rog. Multumesc! [/COLOR]
[COLOR=green]Poate dumnealui voi avea puterea sa-i spun, sa-i vorbesc despre problemele mele, dar mai mult despre toate indoielile, retinerile si spaimele mele. Efectiv, m-a cucerit vorba dumnealui blanda, vorba de alint, intelegatoare. [/COLOR]
[COLOR=green]O sa le vorbesc si copiilor de la clasele mari. Pana in vara sa aiba timp sa puna bani deoparte.[/COLOR]
Vechi 10.01.2009, 23:13:32
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
[COLOR=green]Da, te rog. Multumesc! [/COLOR]
[COLOR=green]Poate dumnealui voi avea puterea sa-i spun, sa-i vorbesc despre problemele mele, dar mai mult despre toate indoielile, retinerile si spaimele mele. Efectiv, m-a cucerit vorba dumnealui blanda, vorba de alint, intelegatoare. [/COLOR]
[COLOR=green]O sa le vorbesc si copiilor de la clasele mari. Pana in vara sa aiba timp sa puna bani deoparte.[/COLOR]
Doamne-ajuta!

Ai aici mai multe informatii.

http://www.manastireabrancoveanu.ro/contact.php

La primele 2 numere de tel (nu cel de fax) raspunde un robot care iti spune ce cifra sa formezi pentru a lua legatura cu Parintele Duhovnic Teofil. Uneori raspunde chiar Parintele, alteori raspunde Parintele Mihail care iti poate da relatii precise despre dansul.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cautam Mos Craciun! Daruieste un cadou unui copil orfan petale Umanitare 1 02.12.2011 22:01:41
,,Cadou'' de Sfintele Pasti? antoniap Generalitati 18 01.05.2011 21:13:14
O zi obișnuită din viața unui creștin! I.Calin Intrebari utilizatori 0 21.08.2010 20:56:07
Cadou pentru preot lareine Generalitati 7 21.12.2009 17:59:33
Am si eu un cadou pentru cineva. Tu ai? venypad Generalitati 13 24.12.2008 23:06:37