|
|
|||
|
|||
Dar cu pupatul, care e treabă? De ce se zice ca nu e bine să pupi copiii după ce s-au împărtășit?
Ok, pot să mă abțin, dar dacă e agitată și trebuie să o liniștesc ??? Afară de asta, pune ea singură gura pe toate alea...mâinile ei, ale mele, cred ca m-a apucat și de geacă, ceea ce nue chiar asa bine, a "pupat-o" și pe bunica-sa...( nu știe să pupe, dar încearcă să sugă sau să roada tot ce prinde...) |
|
|||
|
|||
Poți săruta copilul fără nici o problemă pe frunte, pe obraz, pe mână...pe buze mi se pare nefiresc și nu pentru că s-a împărtășit. Eu nu înțeleg de unde scorniți toate aberațiile astea. Cel care s-a împărtășit este bine să nu sărute ceva pentru a evita riscul ca o părticică să rămână pe ceea ce a sărutat. În perioada primară a creștinismului omenii se împărtășeau zilnic și au avut și copii. :)
|
|
|||
|
|||
Nod in papura? :)
|
||||
|
||||
Babisme :)
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Continuind sa tineti aproape de Biserica, in timp, veti intelege si afirmatia mea: cum si cind se impartaseste omul si cu vin si cind cu singele Domnului si cind cu toate impreuna. Aveti putina rabdare... ca rabdarea ne face sa ne iubim aproapele!
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
Sunt peste 18 milioane care fac asta incepand din 89 |
|
|||
|
|||
Citat:
Doar ca de impartasirea cu vin m-am cam saturat....:) Rabdare, insa, de acord. Doamne ajuta! |
|