![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Intr-un documentar absolut ne-ortodox, se punea problema existentei in interiorul capului uman a unui organ care, in viziunea lor ezoterica, se pare ca are rolul de a mijloci contactul fizic in mod natural cu lumile spirituale care ne inconjoara. Nu i-am dat atentie, desi acolo treaba era analizata in detaliu... Nici documentarul nu l-am vazut in intregime si l-am sters dupa aceea.
Insa am retinut forma respectivului organ si faptul ciudat ca la Vatican, in fata nu mai stiu carei biserici, exista o statuie de 2 metri inaltime a acestui "ochi". Nimic interesant pana aici. Insa am fost in weekend la manastirea ortodoxa Bodrog (langa Arad) si ghiciti ce am vazut deasupra intrarii in curte... Manastirea este "[COLOR=#800000]cea mai veche asezare monastica din tara noastra, cu viata monahala neîntrerupta... [/COLOR][COLOR=#800000]Prima atestare documentara cunoscuta, o avem din anul 1177...[/COLOR]" Nu ma astept ca cineva sa-mi explice cum stau lucrurile cu acest "ochi", dar mai stii cine citeste postul asta?... Aveti poza mai jos: http://img9.imageshack.us/img9/4097/dsc06022l.jpg http://img8.imageshack.us/img8/8743/dsc060231.jpg
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adevarul interior sau exterior omului; Realitate sau falsitate interioara a oamenilor | Tangun | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 90 | 05.08.2011 21:33:11 |
Ochiul MASONIC si ochiul lui D | ana ana | Secte si culte | 7 | 30.05.2011 17:46:26 |
Ochiul magic si crestinismul | cod_gabriel | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 28 | 23.03.2011 00:26:41 |
Atacurile din "interior" la adresa Bisericii | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 439 | 29.07.2007 22:55:18 |
Nu mai imi gaseam linistea si echilibrul interior | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 12.05.2007 02:58:05 |
|