Minunatul sfantul ioan rusul
Buna ziua ma numesc Simona, si sunt fericita ca va pot povesti despre minunea care a facut-o sfantul ioan rusul cu mine. In urma cu aproape doua luni copilul meu a loat hotararea gresita de a pleca de langa parintii lui care ii vor doar binele.de aproape o luna nu mai stiam nimic de el. Eu de ceva timp citesc acatistul si paraclistul sfantului ioan rusul. Rugandu-ma din suflet sa-mi lumineze copilul sa ma sune si sa-l intoarca acasa.intr-o seara deschid cartea sa-mi fac rugaciunile si o deschid exact la pagina unde se povesteste una dintre minunile sfantului cu o mama a carei copil o loase pe cai gresite ,i-si lovea mama si se instrainase de ea.in urma rugaciunilor mamei sfantul ia intors copilul la mama lui cu dragoste si intelegere. Dupa doua zile de la citirea minunii copilul meu ma cautat , lam vazut la calculator,inca nu sa intors acasa dar sunt sigura ca bunul Dumnezeu si Sfantul Ioan Rusul il vor lumina si il vor aduce pe calea cea buna intorcandul acasa. Multumesc din tot sufletul Bunului Dumnezeu Maicii Domnului si Sfantlui ioan Rusul.Doamne-ajuta
Last edited by simona; 21.09.2009 at 16:55:33.
|