![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Asa a iubit Dumnezeu lumea, incat pe Unicul Sau Fiu, Domnul nostru Iisus Hristos, L-a trimis sa mantuiasca de pacate lumea, pe care vazandu-L in pestera nascut cu smerenie, sa-L laudam, strigand:
Iisuse, Cela ce din dragoste pentru noi Te-ai nascut, umple inima mea de dragoste pentru Tine. Iisuse, Cela ce pe pamant Te-ai aratat ca sa izbavesti lumea de pacate, da-mi mie sa urasc toate pacatele. Iisuse, Cela ce din dragoste pentru oameni Te-ai smerit in chip de rob, da-mi dragoste si ravna pentru binele aproapelui. Iisuse, Cela ce Te-ai aratat ascultator voiei Tatalui, da-mi si mie ascultare de toate poruncile Lui. Iisuse, Cela ce prunc Te-ai adus de Sfanta Ta Maica in Biserica, da-mi sa iubesc Biserica Ta. Iisuse, Cela ce prin stea ai luminat pe magi, lumineaza si inima mea, pe care o a intunecat pofta cea rea. Iisuse, Cela ce pentru binele omenirii ai venit in lume, nu ma lipsi pe mine de binele Tau ceresc. Iisuse, Cela ce ai aparat pe magi de rautatea lui Irod, apara-ma si pe mine de toata rautatea omeneasca. Iisuse, inflacareaza-mi inima de dor pentru Tine, precum ai inflacarat inima celor trei magi. Iisuse, condu-ma pe calea cea sigura, care duce la Tine, precum ai condus pe magi prin stea. Iisuse, da-mi si-n viata aceasta, si-n cea viitoare, sa aud corul cel dulce al ingerilor. Iisuse, Care pentru mantuirea noastra Te-ai nascut om, mantuieste-ma pe mine, pacatosul. Iisuse, Fiul lui Dumnezeu, Cela ce cu trupul in pestera Te-ai nascut, mantuieste-ma.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni - Poezii catre Sfinti + | cristiboss56 | Rugaciuni | 411 | 11.11.2022 09:21:43 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | georgeval | Rugaciuni | 19 | 11.12.2013 00:15:21 |
Colinde ciudate romanesti despre Maica Domnului | mihailt | Generalitati | 2 | 03.01.2010 20:37:08 |
Crăciunul - Nașterea Domnului Hristos sau sărbătoarea Cadourilor? | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 29 | 13.12.2009 00:59:43 |
Rugaciuni catre Maica Domnului | phradmon | Rugaciuni | 7 | 12.10.2006 16:01:06 |
|