![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce foloseste toata scriptura daca inca cutez sa privesc mai adesea in ograda vecinului incercand sa "ajut duhovniceste"?? Toata stiinta Anca , fara Jertfa nu valoareaza N-I-M-I-C! Asta e parerea mea, poate nu este compatibila cu a ta ...dar eu am invavat-o dand cu nasul in tarana.. |
|
|||
|
|||
![]()
Raspuns :[quote=Anca-Miha;138434]
Cine a citit putin despre ortodoxie stie ca nu are voie sa judece si sa condamne omul ci faptele lui; deci nu stiu de ce va referiti la oameni si nu la faptele lor?!? GRESESTI SI INCERCI SA TE IMPACI CU GINDUL CA TU POTI SEPARA OMUL DE FAPTA SI LE POTI JUDECA PE CAPITOLE. ACESTA ESTE DOAR UN MOD CONVENABIL DE A EVITA CHIPURILE SA JUDECI APROAPELE, INSA FARA SA STII O FACI PE LA SPATE NE REFERIM LA OAMENI PENTRU CA EI SUNT ENTITATEA DE CARE VORBEA HRISTOS CA FIIND APROAPELE NOSTRU NU FAPTELE CARE ESTE CEVA ABSTRACT CARE NU EXISTA FARA SA FIE ATASAT UNUI OM CE-I AIA OSINDESC PACATUL SI NU OMUL....ESTE O SCUZA CONVENABILA CARE CADE BINE Poate atunci cand se va intelege acest lucru nu veti mai acuza pe nedrept de ura, pe care si-o inchipuie cei, care in fapt judeca omul si nu faptele lui. NU EXISTA OM FARA FAPTE ASA CUM NU EXISTA FAPTE FARA UN OM ATASAT LOR. Asa ca, Jenica, nu te mai pune tu "cu mana in sold" si nu mai judeca un ortodox care stie din Sfanta Scriptura cum trebuie gandit referitor la aproapele. DEGEABA INVETI DIN CARTI CUM TREBUIE SA GINDESTI DACA NU O FACI CU ADEVARAT SI TOT URA SI JUDECARE VEZI IN JURUL TAU |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt foarte multi ortodocsi de ocazie... se vede din comportarile lor. Aia care sunt ortodocsi in adevaratul sens al cuvantului sunt sfintii!
|
|
|||
|
|||
![]()
Exact preseimtirea asta o am si eu ca numarul ortodocsilor adevarati este mai mic decat al crestinilor din multe culte crestine din romania (adventisti, babtisti, penticostali, etc).
Si asta mi se pare o problema extrem de grava. |
|
||||
|
||||
![]()
Să ne ferim de presimțiri , să ne vedem de Calea ce dreaptă, O r t o d o x ă ! ! !
|
|||
|
|||
![]()
Mai, oameni buni, voi intoarceti vectorul discutiei cum va convine. Asa nu se poate discuta, caci veti gasi la infinit motive de atac. Uitati-va de unde a plecat discutia si unde ati adus-o. Ati sfarsit prin a ma pune pe mine la zid. Cred ca nu despre mine discutam aici.
Da, vad ca va e greu sa disociati omul de faptele lui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De mii de popoare nu ne vom teme, de ne urmăm credința noastră Ortodoxă !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
biserica, ortodox, ortodoxa |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Eventuala vizita a papei in Romania,ocazie de marturisire a credintei cu smerenie | mihailt | Biserica Romano-Catolica | 39 | 18.02.2010 21:48:00 |
|