![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stii ce sa spui, dar vrei sa contrazici(ca asa da bine politic) si n-ai argumente.
|
||||
|
||||
![]()
Argumente la ce? Doar ai afirmat lucruri bazate pe nimic. Am raspuns la toate criticile facute impotriva ortodoxiei si am raspuns la toate intrebarile. Daca tu ignori ce zic si imi spui in continuare de karme si reincarnari la ce vrei sa raspund? E treaba ta in ce crezi, dar nu e adevarat ca ortodoxia sustine reincarnarea cum tot afirma creatorul threadului (care se comporta ca un bot cu mesaje automate, fara sa raspunda nimanui) si nici ca ortodoxia e absurda, incoerenta, sau contradictorie ca sistem universal al lumii. Cine vrea sa creada in reincarnare treaba lui, fiecare o sa raspundem lui Dumnezeu pentru tot ce-am facut si gandit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
"Prapastia" dinte el si Avram(cu Lazar) este lipsa trupului, fara de care el nu se poate smeri, redresa, pocai, nu poate face fapte rascumparatoare, astfel ca aura sa este "vesnic" murdara. Se chinuie "vesnic"(fara speranta) pana se reintrupeaza. Orice suflet "murdar" doreste sa se reintrupeze neconditionat fiindca numai in trup el poate face fapte bune(evolua) ca sa-si curete aura sufleteasca si sa se lumineze, insa in trup el uita tot si nu stie nimic decat ceea ce... invata, dar invatatura este pre-destinata spre implinirea destinului (ad)judecat, astfel ca el ajunge sa intalneasca din nou in conditii favorabile aceleasi incercari pe care mai demult nu le-a trecut si sa le repete pana le va "absolvi" oricat ar fi de grele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Afirmatiile (despre karma si reincarnarile care decurg din ea) mi le bazez pe Scriptura si pe lipsa habotniciei(multumesc lui Dumnezeu!). 15. Dacă lucrul cuiva se va arde, el va fi păgubit; el însă se va mântui, dar așa ca prin foc.(1Cor3,15) P.S. foc = karma.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 27.11.2023 at 05:47:32. |
|
||||
|
||||
![]()
@Seraphim7, @Demetrius,
voi chiar credeti in karma, in metempsihoza si reincarnare si va straduiti sa le credeibilizati cu argumente din scriptura? ![]() Oare chiar nu pricepeti ca lumea (duhul lumii=satana) se reincarneaza in oameni noi demonizandu-i si oare chiar nu vedeti ca asta e religia ei vicleana si desfranata prin care se da fata-mare ca sa o dea mereu la intors, sustinand ca cica oamenii sunt rai si ea e buna ca-i primeste sa se tot reincarneze in ea pana ajung si ei asa k lumea? Ce credeti? Oare asculta lumea de Dumnezeu? Ce parere aveti? Voi ziceti ca daaaa sigur, folosind ca argument reincarnarea. ![]() Dupa atatea reincarnari karâma in cine credeti ca o sa ajungi sa crezi, in Dumnezeu sau in lume? Deci de la cine e metempsihoza si reincararea karâma? De la Dumnezeu sau de la mamona?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-antisimțidur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârf-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasiamin∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporkd∈luvulps sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 27.11.2023 at 11:52:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Oare cei care nu zidesc nimic pe aceasta temelie, ei respigand Biserica pe temeiul ca au primit ei revelatie speciala si stiu mai bine ca Biserica lui Hristos, ei pentru ce vor fi judecati? Pai ce a patit sluga care nu a multiplicat talantii dati? Citat:
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Karâma nu explică ce se întâmplă cu sufletul până se reîncarnează că nu revine instant, și de ce e diferență de populație acum sunt 8 miliarde acu mii de ani erau 2 maxim, diferența de 6 miliarde de suflete cine a generat-o că un om nu se poate reîncarna în același an în 2 sau 3 persoane. Să zicem că sufletul ar preexista trupului nr de persoane vii ar trebui să fie constant în mii de ani că aceiași se reîncarnează nu apar altele. Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In afara de cei care trec direct de la moarte la viata. Daca tu corectezi ca focul nu-i karma, ci judecata, atunci subliniez ce am mai spus ca in karma este judecata particulara care stabileste si cum urmeaza sa sufere "pagubitul" pentru a plati si dobanda pentru talantul ingropat(lemne si trestie). Fiecare moarte are o judecata particulara. Si temelia e Iisus Hristos, Cuvantul lui Dumnezeu.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca deviezi de la ce-ai zis chiar tu(poate din greseala), sa revenim la cuvintele tale de mai sus ca aici nu stiu la ce te-ai referit, nu cunosc sluga asta.