Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.01.2025, 22:49:58
tigeratlantic9's Avatar
tigeratlantic9 tigeratlantic9 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2008
Religia: Ortodox
Implicit Cum pot sa devin Medium Medical?

Cum sa devin Medical Medium cum e Antony Wiliam in America și să îmi diagnostichez intuitiv și să îmi vindec mama bolnava cum a făcut inclusiv el?
Reply With Quote
Vechi 10.01.2025, 23:48:40
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Cum sa devin Medical Medium cum e Antony Wiliam in America și să îmi diagnostichez intuitiv și să îmi vindec mama bolnava cum a făcut inclusiv el?
Roagă-te sa primești darul asta!
Ceea și ți se va da!
Vechi 11.01.2025, 20:06:06
Andrew's Avatar
Andrew Andrew is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2023
Locație: În Biblioteca Cunoasterii
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigeratlantic9 Vezi mesajul
Roaga-te bunului Dumnezeu și la Îngerul tău păzitor sa te ajute sa obții acest dar minunat, cât și resursele de care este nevoie pentru a îl îmbunătăți și pentru a-l mentine activ.

Îți doresc mult succes pe mai departe! A fi un medium, mai ales unul medical, este un lucru splendid ce oferă o mai mare și mai ampla înțelegere a modului în care unele afecțiuni se petrec în corp, dar de asemenea și principiile mult mai abstracte / aparte ale vindecării
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12)

Dumnezeu e Iubire :)

Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37)
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare