![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cum, in baza a ce si ce a dovedit de fapt stiinta? De cand a ajuns stiinta sa ma invete pe mine cum sa ma rog? Eu credeam ca asta face Biserica.
|
|||
|
|||
![]()
mai nou institute de fizica atomica se ocupa... si de acest lucru.aceste institute nu te invata cum sa te rogi,ca te invata sf.scriptura si biserica, ele doar studiaza de ce se face asa,si care e cistigul,si nu mai fiti asa refractari,ce e rau in asta?.
|
|
|||
|
|||
![]()
.................................................. .................................................. .................................................. ..............................................?
|
|
|||
|
|||
![]()
O atitudine smerita, venita din inima se concretizeaza si prin pozitia mainilor.
In imaginea respectiva rugatorii erau ortodocsi? Ortodocsii isi impreuneaza mainile la rugaciune Am gasit scris ca nu e indicat ca incepatorii sa se roage cu mainile ridicate. In schimb, marii rugatori despatimiti pot sa se roage si astfel. |
|
|||
|
|||
![]()
Se refera la partea care am ingrosat-o. Cu "stiinta a dovedit" ...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum scriu corect? Cum se scrie corect ...? | antiecumenism | Generalitati | 41 | 20.09.2017 13:11:14 |
Cum este corect? | cristiboss56 | Rugaciuni | 46 | 23.06.2011 11:41:40 |
Cum ne rugam, mai exact cum tinem mainile? | 2io | Reguli in Biserica | 29 | 09.01.2011 14:40:15 |
Daca este posibil o rugaciune ! | Darkanian | Rugaciuni | 3 | 13.01.2010 09:51:07 |
Este corect? | alinn | Eutanasia | 14 | 22.02.2007 19:47:20 |
|