![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru cei ce nu stiu cine e Bart Ehrman, este un faimos scolar in critica textului Noului Testament.
Doua carti in special: Misquoting Jesus respectiv Forged. In prima carte discuta de pasaje care se pare ca difera, sau au fost in special adaugate/schimbate si cum s-a ajuns la concluzia asta folosind alte manuscrise vechi, si metode istorice. A doua declara (printre altele) ca anumite epistole (ca "2 Petru") sunt foarte probabil scrise de cineva ce nu este "1 Petru" si foarte probabil ca nu e Petru, deoarece Sf. Apostol Petru era iliterat. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
Atentie la "predicile" si "sfaturile" lui PF Daniel | mihailt | Generalitati | 199 | 02.03.2011 13:30:50 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|