![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca l-am botezat Fabian. Dupa aproape doi ani, am devenit din ateu crestin si, din intamplare, am descoperit ca in ziua de nastere a fiului meu se sarbatoreste Sfantul .... va las pe voi sa ghiciti :) Pentru domnul Aurelian: Dumnezeu sa il binecuvanteze pe micul Arsenie si pe toata familia dumneavoastra ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va asculte rugaciunile.
Fie ca Dumnezeu sa ne sporeasca credinta noua tuturor si celor care nu o avem deloc sa ne-o daruiasca, pentru ca atat de putin suntem credinciosi, desi lucreaza clipa de clipa in viata fiecaruia dintre noi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Un zambet si o urare pentru noul an de la micutul Arsenie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=yfcrx...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E asa dragalas, la o luna!
|
|||
|
|||
![]()
Multumim din suflet!!! De toate cele bune sa ai si tu si familia ta parte! Doamne ajuta!
|
![]() |
Tags |
arsenie boca |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Arsenie Boca | Carmen FUNIERU | Biserica Ortodoxa Romana | 141 | 20.01.2014 17:22:05 |
parintele Arsenie Boca | 06dec | Mari Duhovnici si predicile lor | 34 | 07.12.2013 19:02:21 |
PR. ARSENIE BOCA | cristina83 | Mari Duhovnici si predicile lor | 70 | 17.01.2013 15:14:43 |
|