![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Stiti o rugaciune pentru impacare sufletului? Adica prietena mea se acuza mereu pentru ca mai bine zis " cica " ea a stricat relatia noastra si noi suntem foarte indepartati acum. Eu iam zis de foarte multe ori ca nu este asa si ea tot se acuza si de aceea as vrea o sa ma rog pentru ea sai fie impacat sufletul sa nu se mai acuze atat caci numai rezist so vad mereu ca plange si nu doarme noapte mai deloc uneori doarme dar greu. Ii sunt dator foarte mult ei ca ma readus pe calea cea buna si am facut sa ma rog la Dumnezeu si vreau sa fac si eu acest lucru pentru ea chiar daca este putin eu vreau sa il fac. Daca ati putea sa imi spuneti si mie o rugaciune vas fi recunoscator.
Va rog seriozitate !!!!! Multumesc.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Este bun si raspunsul asta . Multumesc !
|
|||
|
|||
![]()
Paraclisul Maicii Domnului e o rugaciune draga mie care alinta sufletul si te intareste. Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Este posibil? | Heavy_Rain | Generalitati | 23 | 31.07.2011 00:14:19 |
Este posibil...? | Crysby | Vrajitoria | 19 | 22.07.2011 01:53:21 |
Femeia daca este murdara sa nu intre in biserica? | clementia | Generalitati | 74 | 27.06.2011 01:16:30 |
Ce este deschiderea cartii si daca este justificata? | LETYTIA | Intrebari utilizatori | 12 | 06.01.2011 23:00:25 |
|