![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
amice, tu confunzi evolutie cu adaptare, ceea ce e total diferit. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
cred ca sunt legate, evolutia este rezultatul a o serie de adaptari
|
|
||||
|
||||
![]()
asta e parerea ta amice. Negrii au aparul cu mult timp in urma, de mii de ani. Nu se stie sigur de cand anume. Dar au ramas la fel ca albii, singura deosebire fiind doar culoarea pielii. Daca tu numesti asta evolutie...te inseli! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
Spui ca originea negrilor e diferita de cea a albilor sau?
|
|
|||
|
|||
![]()
sau asa i-a facut Dumnezeu, cu pielea inchisa la culoare pt a se putea proteja de razele soarelui din zona tropicelor.
|
|
||||
|
||||
![]()
nu amice.Toti oamenii au aceeasi origine. Negrii doar s-au adaptat la conditiile mediului. Atat. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat și femeie." |
|
||||
|
||||
![]()
De unde deducem că tu ești negru, corect?
|
|||
|
|||
![]()
inainte sa faca avioanele si Bronxul
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu, pe jumatate asiatic, dar nu are legatura.
|
![]() |
Tags |
creatie, darwin, evolutie, habotnici, maimute |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CREATIE sau EVOLUTIE? | C.tin | Teologie si Stiinta | 550 | 30.09.2017 18:36:17 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 13:25:23 |
creatie sau evolutionism? | codana | Generalitati | 11 | 15.09.2010 20:10:27 |
Crezi in evolutie? | radugherasim | Teologie si Stiinta | 680 | 07.03.2010 20:25:54 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 23:09:45 |
|