![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Si referendumul asta mi se pare o mare bataie de joc! Pai da, 50 la suta +1 din 300 de parlamentari sunt mai usor de cumparat decat 50 la suta +1 din 400 si cati sunt acum... ne apropiem din nou de dictatura!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Probabil ca am uitat cum era tara pe vremea baronilor locali PSD.
|
||||
|
||||
![]()
Eu votez Remus Cernea.Stiu ca nu are nicio sansa,dar macar stiu ca imi reprezinta interesele.
P.S.L-ati vazut pe Geoana cum s-a bagat in fata la coada de pupat sfinte cadavre?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() P.S. Am vrut sa selectez un emoticon cu ajutorului caruia ti-as fi tras una in " imagine", dar nu am gasit..din pacate ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ehehei, fii pe pace ca nu uita nimeni si nu poate trece cu vederea ce si cum a fost si cum ESTE...dar daca tu vezi o schimbare in bine, felicitari!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
Nihil sine Deo! Last edited by Atreides; 29.10.2009 at 20:33:14. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Bad post!!!!??? al meu sau al tau?????????????????? ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric presedintele Romaniei | tot-Laurentiu | Generalitati | 218 | 10.11.2012 22:24:19 |
Presedintele Egiptului isi va alege ca vicepresedinte un crestin | andra_v | Generalitati | 2 | 30.06.2012 22:10:25 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 22:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 13:35:05 |
Presedintele Americii un om manipulat? | goldfinger17 | Generalitati | 37 | 09.11.2008 03:34:21 |
|