![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta!
Am o mare rugaminte Rugati-va va pentru mine pentru ca trec printr-o perioada grea, cu probleme de sănătate Èi psihologice dar mai ales fizice care au venit navala peste mine ![]() Èi ma apuca panica Èi frica. Dacă se poate o micuÈa ruga sa inaltati si pentru mine,Alin, căci ceea ce îmi doresc cel mai mult im viata este sănătate Èi altceva nu mai vreau nimic din cele materiale.Am nevoie ca de aer de sănătate, de 3 ani a început sa se subrezeasca tare sănătatea mea si mi-e frica tare de moarte.Va rog mult pomeniti-ma 10 secunde Èi pe mine în rugăciunile voastre, pentru sănătate nu pentru altceva.Multumesc din suflet! Sper sa fie bine Èi în vara la ziua mea în august sa fiu iar bine Èi sănătos cu familia aproape. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Crede în Dumnezeu, în Mesia și te vei vindeca! Io cred.
MoroncEkU înVaț leppădeLUMEjuglu(fivrEhoț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUParven=pripISexpUngi+cârâmErit-logivina-stiEsinerEUtU-lăudobasculaș-trădățol-scobârfEU-distrugiTUtEu-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-feciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-teresUșefhUț-fantezis-progrexit=victiviclUadicdol lenteiASIAgrozînșelumi picUpic n facinatia gogoșerporksdecaine satE plâplaci sascapi d Tata-ch salefaci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 10.04.2023 at 14:13:01. |
|
|||
|
|||
![]()
Ma rog Tie, Doamne Iisuse Hristoase, sa ai mila de Alin si sa-l feresti de teama si panica lumeasca si sa-l intaresti in supunerea catre Tine spre a-si dobandi pacea si linistea pe care doar Iubirea Ta le poate asigura in Vecii Vecilor!
Te mai rog, Doamne, nu uita si de pacatosul de mine si ma miluieste!