![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
ceea ce ai vrea ca iubita ta sa faca pentru tine, fa si tu acelasi lucru pentru ea. Nu e nevoie sa treaca 10 ani. Fa asta ZILNIC si iubita ta v-a fi fericita alaturi de tine! Doamne ajuta!
|
|
||||
|
||||
![]()
nu crezi ca depinde si cat de mare este fusta? Nu toti pantalonii pe care le poarta femeile sunt blugi stranti. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamna, Mircea Cartarescu e scriitor!!! Din sirul care ii cuprinde printre altii pe Eminescu, pe Hasdeu, pe Ionesco, Eliade, Cioran si Sebastian, pe Blaga si pe Ion Creanga, pe Marin Preda si pe Vasile Voiculescu, pe Arghezi si pe Nicolae Labis, pe Marin Sorescu si pe Panait Istrati, pe Ioan Alexandru si pe Nichita Stanescu. Va spune ceva aceasta insiruire de nume? (nu, va rog, nu imi raspundeti la intrebare, nu vreau sa stiu, va rog mult) Sunt uluit, iertati-ma... Ma tem ca nu va mai raspund la postari. Sa ma iertati, sunt uluit. E vina mea. Puneti-ma pe ignore list. Last edited by ioan cezar; 13.02.2012 at 23:12:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde atata uimire? Ai dat citatul lui ca exemplu de iubire. Eu nu o vad. Nu am gasit-o nici in carte. Asta nu inseamna ca nu-l consider scriitor bun. E bun. Dar iubirea femeii, despre care se face atata caz, nu am gasit-o. Cat de bun scriitor este, cat de bun prieten, cat de frumos recita... Alta discutie. |
|
|||
|
|||
![]()
... Vad ca si literatura poate fi un idol...
(poate ca exista si o apocalipsa a literaturii). Nu stiam ca este candidat la Nobel (chiar este?). Dar am citit lucruri mai bune.. Cartea lui despre iubirea femeii am gasit-o destul de vulgara. |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca depinde si cat de mare e fusta. Doar nu o sa imi placa sa vad o femeie cu ”fusta” de 2 centimetri. Insa iarasi, de ce pantalonii sunt considerati asa de ”rai”? Bineinteles ca aceia stramti, impopotonati si mai stiu eu cum sunt total inacceptabili in biserica, dar in rest, femeile nu mai poarta pantaloni neaparat pentru ca ”asa e moda”, ci pt ca le vine mai comod si uneori le tine mai bine de cald (decat fusta+dresuri).
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
pai poate nu are nici iubita inca. insa asta nu inseamna ca nu se poate purta frumos cu orice alta femeie, vecina, colega, sau pur si simplu orice femeie cu care intra in contact in viata de zi cu zi.
|
|||
|
|||
![]()
cam asa stau lucrurile...momentan
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
femeia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 12.03.2011 23:01:39 |
Preotul și femeia | dorinastoica14 | Preotia (Hirotonia) | 64 | 13.02.2010 17:22:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 15:38:02 |
|