![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce fel de oameni, atei sau credinciosi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Barbatul nu este dator sa-si acopere capul, pentruca el este chipul si slava lui Dumnezeu, pe cand femeia este slava barbatului." 1 Corinteni 11.7( aici se refera la rugaciune) Este bine sa cititi si 1 Timotei cap.2 Femeile trebuie sa fie supuse barbatilor lor, nu au voie sa vorbeasca in Biserica si atunci cand intra in Biserica sau se roaga acasa trebuie sa aiba capul acoperit(" daca nu atunci sa se si tunda" cred ca tot in 1 Timotei este ) |
|
|||
|
|||
![]()
da, corect, dar ati vazut ca penticostalii, in loc sa respecte aceasta porunca, le permit "surorilor" sa-si puna o bentita subtire de 1cm, ce fel de acoperamant al capului este acela??? iar femeile carismatice nu se acopera deloc! ba chiar isi vopsesc parul, si-l pun pe bigudiuri, isi planteaza tot felul de agrafe multicolore si alte "sulemeniri".
|
|
|||
|
|||
![]()
“Femeia să se teamă de bărbat” când Hristos este capul bărbatului, dar când capul lui e păcatul și „dumnezeul lui e stomacul”, n-are ce sfat e mântuire lua de la dânsul. Fără Hristos este mort, iar sfatul morților duce la moarte; acolo să nu mergeți. De morți să nu aveți teamă. De cei ce nu se tem de Dumnezeu, nici voi să nu aveți teamă. Toată teama să vă fie de păcat, căci pe aceasta au avut-o și Sfinții”.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Susțin ideile celor 2 useri: laura19 si annna21. Last edited by ovidiu b.; 11.03.2012 at 19:49:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Să nu se creadă îngust, că dreptul apare numai în religie. Dreptul poate să se arate în oricare dintre valorile sau talanții lui Dumnezeu. Dacă însă abia în religie apare, asta se datorează faptului că aici se mai știe ceva despre atârnarea omului de Demnezeu. Deci purtătorul oricărei valori, dacă va ajunge la cunoștința atârnării sale de Dumnezeu, va ajunge drept. Drept e omul lui Dumnezeu, ori de poartă slujba preotului, ori pe-a împăratului, ori pe-a învățatului, ori pe-a artistului, ori pe-a vistiernicului, ori pe-a bogatului, ori pe-a săracului. Un singur lucru i se cere pentru aceasta: să se cunoască pe sine ca avându-și obârștia duhovnicească și toată înzestarea de la Dumnezeu. Sunt mulți drepți care nici nu știu despre ei că sunt drepți”. Deci, cu ce mă încălzește că e candidat la premiul Nobel, dacă nu a ajuns la cunoștința atârnării sale de Dumnezeu? Ceea ce afirm este strict legat de acel text...nu contest faptul că acest scriitor este credincios și că merge la Biserică...foarte frumos, poate să aibă și doctoratul în teologie, dar modul cum el vede și își expune ideile lasă de dorit...cel puțin pentru mine. Foarte elegant că este scriitor...e bun în ale lui, adică în ale scrisului...dar sa fim serioși a-l lua drept model pe Cărtărescu și a râde de cele afirmate de Pr Nicolae Tanase nu mi se pare tocmai ortodox. Și apropo despre Maitreiy al mult iubitului Eliade nu cred că are sens să vorbim...dar am amintit să vezi puțin că degeaba ești înzestrat dacă risipești și nu faci voia lui Dumnezeu. Cel care scrie poate sminti mulți oameni depărtându-i de Dumnezeu. Să mă ierți...din nou ți-o spun ca unui frate. Last edited by ovidiu b.; 07.03.2012 at 20:51:12. |
|
|||
|
|||
![]()
"Femeile sunt creaturi menite sa fie iubite, nu intelese". – Oscar Wilde
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu este asuprita, dar este discriminata de catre religia crestina, nu am vazut niciodata o femeie pe post de preot. Asta se numeste discriminare sexuala (sexism).
Si stie toata lumea ca barbatii sunt mai pacatosi decat femeile in orice privinta. |
|
||||
|
||||
![]()
Aiureli,femeia este dicriminata si asuprita in islamism, nu in crestinism!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, punerea problemei de tip "cât de greșit credeți voi !" nu este OK.
femeia |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si cariera | romandragut | Generalitati | 65 | 25.11.2013 08:03:15 |
Femeia Cananeanca | CristianVladut | Generalitati | 1 | 12.03.2011 23:01:39 |
Preotul și femeia | dorinastoica14 | Preotia (Hirotonia) | 64 | 13.02.2010 17:22:39 |
Femeia intre televizor si telenovela-M.D(Femeia care a uitat de modelul M-ciiDomnului | 11111111 | Generalitati | 98 | 10.01.2010 08:41:15 |
Femeia samarineanca | sophia | Din Noul Testament | 5 | 18.05.2009 15:38:02 |
|