|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
La multi ani de Schimbarea la Fata a Domnului!
În urmă cu 6 ani, participam împreună cu soțul meu la Sf. Liturghie săvârșită cu prilejul hramului Mânăstirii "Sf. Ioan Iacob Hozevitul" de la Cota 1000-Sinaia. Mila Domnului, rugăciunile duhovnicului meu și ale preoților și ale măicuțelor de la Mânăstirea Dealu au făcut ca a doua zi, de Praznicul Schimbării la Față a Domnului Iisus Hristos, să se nască fetița mea, Maria-Serafima!
Binecuvântarea Domnului ne-a copleșit cu multe alte daruri, între care cele mai importante sunt copilașii mei: Maria Serafima și Gheorghe Alexandru, trimis de Domnul în ziua Praznicului Intrării în Biserică a Domnului Iisus Hristos - 2 februarie 2008! Domnul fie lăudat în veci, pentru tot darul cel folositor dăruit nouă, nevrednicilor robilor Săi! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pozitia domnului Andrei Plesu fata de Dan Puric | georgeval | Generalitati | 224 | 23.10.2017 21:35:22 |
Schimbarea la Fata a Domnului | costel | Schimbarea la Fata a Domnului | 43 | 05.08.2014 23:50:46 |
Odovania praznicului Schimbarii la Fata a Domnului | glykys | Schimbarea la Fata a Domnului | 1 | 13.08.2012 18:31:13 |
Intrebari de cateheza:4.Schimbarea la fata fost o Inaltare la Ceruri? | savudanmihai | Intrebari utilizatori | 4 | 31.05.2010 00:00:54 |
|