|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
si martorii lui iehova spun ca ei traiesc dupa scriptura si dupa modul de viata al primilor crestini.
Erezia lor (la fel si adventismul si celalate erezii), a aparut in sua , adica la mii si mii de kilometri departare de europa si orientul mijlociu (unde exista demult civilizatie) si au curajul sa se laude ca ei traiesc ca primii crestini. Iar daca ratacitii care au infiintat aceste secte ar trai acum si ar fi intrebati - cu siguranta nu ar sti un strop de istorie a crestinismului primar. Uneori , ma uimesc ereticii - de cata indrazneala impletita cu obraznicie dau dovada atunci cand isi lauda ratacirea. |
|
||||
|
||||
Domnule stefan florin , puteti sa mai intrebati inca de 20 de ori , ca tot nu o sa raspunda.
Ori ,daca o sa raspunda , o sa talmaceasca versetele si o sa le deformeze dupa bunul lui plac , astfel incat sa para ca este adevarat - desi va fi o minciuna. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Subiectul a fost îndestul discutat, la vremea respectivă ai primit citatele din Domnul Hristos și apostolul Pavel. Altceva?
|
|
|||
|
|||
Citat:
Prietene faci confuzii. Credeam că am lămurit acest aspect cu "trăiesc ca apostolii", dar se vede că prejudecata gen "continuitatea apostolică" îți joacă feste. E vorba de învățătura apostolilor și idealul unei viețuiri precum apostolii. Cine a pretins că a atins acel ideal? |
|
||||
|
||||
NU te eschiva amice. NU ai adus NICI un verset biblic din NT
|
|
||||
|
||||
Citat:
Si ghice ce ? si ateii au preluat aceeasi afirmatie. Si iata cum Biserica lui Hristos este atacata din toate partile de toti care si-au vandut sufletul tatalui minciunii. Last edited by bluester; 18.07.2012 at 19:19:56. |
|
|||
|
|||
Citat:
Te lansezi repede în replici, fără să citești ce am scris. Am scris că trebuiau să fie superiori civilizației greco romane (care era una păgână, nu creștină). |
|
||||
|
||||
Da.. m-am lamurit eu cum interpretati Sfanta Scriptura. In loc sa o folositi spre cunoasterea Adevarului Unic , o folositi spre pierzania voastra : asemanand Trupul si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos cu bautura femeii curve din cartea apocalipsei. Blasfemie si erezie ca aceste vorbe nu am mai auzit.
|
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare | ||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 |
Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 |
|