![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
La Catedrala Patriarhala din Bucuresti , Slujba Pavecernitei Mari , in cadrul careia se citeste Canonul Sfantului Andrei Criteanul , va incepe in fiecare seara la ora 16.00 . TRINITAS Tv . , postul de televiziune al Patriarhiei Romane va transmite in direct slujbele din Catedrala Patriarhala .
|
|||
|
|||
![]()
am obs. un lucru ciudat la Pavecernita Mare,nu se zice rugaciunea sf efrem sirul,apoi preotul a zis o rugaciune in genunchi,cu spatele la sf altar unde se afla sf impartasanie si sf moaste si cu fata la credinciosi.Oare unde e Hristos,la rasarit sau la apus?Iar patriarhul a pus accentul pe viata sf andrei criteanul cu tot felul de date nefolositoare as zice ca a tinul o lectie de istorie.Nu stiu cu ce folos a plecat credinciosul acasa, cat s-a folosit.
Last edited by nelia87; 27.02.2012 at 20:57:51. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se transmite în direct și la Radio Trinitas, de la aceeași oră și tot de la Patriarhie. Slujba Canonului Sf. Andrei Criteanul este o rânduială de o deosebită profunzime teologică, o slujbă înălțătoare, ce-ți trezește în suflet dorința sinceră de întoarcere la Tatăl ceresc. Miluiește-ne, Dumnezeule, miluiește-ne, pentru rugăciunile Sfântului Andrei Criteanul cel care, cu ajutorul Tău, a dăruit Bisericii acest minunat canon de pocăință! Umple, Doamne, inimile noastre de pocăință adevărată și de bucurie duhovnicească, de smerenie și nădejde neclintită în iubirea Ta!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca Last edited by laurastifter; 27.02.2012 at 23:15:47. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Canonul cel Mare al Sfantului Andrei Criteanul | cezar_the_priest | Intrebari utilizatori | 3 | 25.02.2015 21:26:17 |
Canonul Sfantului Andrei Criteanul | Marius22 | Generalitati | 15 | 20.03.2013 23:13:23 |
CANONUL SFANTULUI ANDREI CRITEANUL | MarinaAlca | Rugaciuni | 7 | 03.03.2009 00:28:57 |
CANONUL SFANTULUI ANDREI CRITEANUL | georgeval | Generalitati | 9 | 14.04.2008 10:36:17 |
Canonul Sfantului Andrei Criteanul | alecsandru | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 21.03.2007 16:58:48 |
|