|
|
|||
|
|||
Citat:
Doamne, Doamne, cum am prins tocmai noi acum lumea actuala...!
|
|||
|
|||
Acatist de citit de catre mama
Citat:
Biserica romaneasca avem la destul de mare distanta, din pacate si in ultima vremea se putea merge doar cu programare. Da, am incercat sa-mi educ fiica in limitele bunului simt asa cum mi-a fost transmis si mie (bine, cu mici adaptari la prezent sa zic asa). Si in orice caz, de cate ori ajungem in Romania o duc la Biserica mea faovorita din Cluj....unde de multe ori mi-am gasit linistea sufleteasca. Noi ca noi, ca avem o varsta...dar de ce lume vor avea parte copiii nostri...mie asta imi da fiori. |
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
În țară e avantajul că mai mergi într-un pelerinaj cu tineretul și încerci să ții legătura cu cei de vârsta ta, dar acolo dacă nu sunt nici activități, nici un spațiu unde se întâlnește comunitatea, greu de tot. Citat:
Citat:
De aceea trebuie rugăciune, părintele Ilarion Argatu spunea și de rugăciunea către îngerul păzitor, că uneori îngerii păzitori ai oamenilor lucrează ca să se întâlnească cu o anumită ocazie, el se referea la căsătorie, dar funcționează și la prieteni și tovărășii bune.