|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Dragul meu, eu te rog doar să ai puțin respect pentru limba română și pentru buna credință, pentru adevăr, pentru ortodoxie, pentru dezbatere ca să nu mi se innoade mintea când sunt nevoit să urmăresc firul discuției. N-aș vrea să te deranjez. Poți discuta și scrie cum vrei dumneata, eu doar ți-am adresat o mică-mare rugăminte, n-am dat cu parul ca să trebuiască să mă eviți.
La ce mă inviți? Vrei să vin să asist la exorcizare? Zi-mi când și unde o să te programezi și poate am timp și dau o fugă.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 16:33:52. |
|
||||
|
||||
Citat:
Despre restul nu iti mai face griji pentru cum scriu eu, o sa ai mai putine griji pe cap. Chiar iti recomand abordarea asta . Aduce liniste sufleteasca. Ca sa ma scuz si eu, scriu destul de mult, daca mai am grija si la formulari este deja un efort considerabil... nu am aceasta disponibilitate. Putina intelegere ma ajuta si pe mine. Last edited by gpalama; 23.01.2021 at 16:48:28. |
|
||||
|
||||
Moise si Aaron nu sunt si ei preoti si TEOlogi? Gasesti acolo la Facerea nu numai un citat ci o carte intreaga plina de citate.
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 23.01.2021 at 18:01:46. |
|
||||
|
||||
Citat:
Dacă spui că așa ai mai multă liniște sufletească atunci nu-ți mai cer nimic. Totuși puțină lumină și puțin respect pentru limbă și cititori însă n-ar strica. Poate ar aduce în sufletul tău și mai multă liniște sufletească. Nu te îndemn să-ți tooot recitești și să-ți tooot recorectezi mesajele ci să ai un pic de respect pentru adevăr, pentru cei cu care dialoghezi și pentru cei care urmaresc discuția. Acest respect te va ajuta ca din prima să scrii mai îngrijit, mai frumos, mai corect românește. Mesajul transmis va fi mai bun, mai puțin agresiv, mai citibil, mai liniștitor. N-aș vrea să mă ia cu migrene, că mi-e greu să citesc și sa înțeleg atâtea subiecte de discuție. Dacă zici că și ție ți-e greu, am înțelegere și-ți dau pace.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 23.01.2021 at 17:53:17. |
|
||||
|
||||
Citat:
Iar adevarul se apara cu orice pret si constiintele se trezesc cu lovituri mai grele, fara de care nu trezesti mintile adormite... daca intelegi ce zic. |
|
||||
|
||||
Asta este RASPUNS DE SECTAR !!! Spune-mi te rog cine te prelucreaza inainte sa vii pe forumul asta. Deja ai aroma si iz de prelucrat de sectar.
Invatatura Bisericii este urrmaoarea: doar Biserica in integralitatea ei este infailibitla si doar Biserica talcuieste scriptura. Deci esti obligat sa VII CU TALCUIRI ALE SCRIPTURIi ALE BISERICII nu nebunii in izoalare. Propunerea ta nu este teologica, ci este sectara, este inafara Bisericii. Nu se justifica izolat cu citate din scriptura ci se justifica folosind scriptura si teologii, teologia Bisericii - asa ca esti sectar in abordare. Din pacate tu chiar nu stii pe ce teren mergi amice, Biserica are deja scriptura talcuita in toate dimensiunile ei, ce faci tu este aburistica nu teologice. Sa vii cu propunerea asta nu este doar amatorism teologic ci este sectarism teologic. Doar sectarul afirma "sola scriptura" asa cum afirmi si tu.. In fapt tu folosesti sola scriptura si nu Biserica in integralitate... Citat:
1. Nu ai adus nici o poza 2. Nu esti capabil sa raspunzi care este diefernta intre modelul plan din radar si modelul bila din bps. Nu prea esti capabil de ratiune in nici o dimensiune. Vorbesti de adus argumente, dar nu aduci nimic. Stii doar sa repeti o fraza cu radarul si atat. In rest zero logica si zero ratiune. Stii doar de radarul tau si ca in rest nimic nu e bun si nimic nu e relevant, decinu exista si deci pamanatul e plat... halal rationament ai. Citat:
Daca ai fi adus in fapt teologii Bisericii in unitate care sa sprijineasca teologia ta, da. Dar asa esti un furat de diavol care foloseste aburistica teologica in loc de teologie a Bisericii. Si o da cu texte de tipul "adevar, aparare.. etc" cand nu stii fundamentul teologiei. Dragule sunt de 10 ani pe forum. VORBESTI 150% CA UN SECTAR. Exact asa vorbesc sectarii. Ai duh si iz sectar. Teoria asta cu pamantul plat este DEMONIZARE. Este inafara Bisericii !!! Intreaba preotii si o sa iti explice ei Nu stiu cum dar pot sa jur ca te duci la conferinte de ale lor si ca esti procesat pana in maduva oaselor de retorica sectara.... Last edited by gpalama; 23.01.2021 at 23:09:19. |
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ma bucur ca esti capabil sa scrii atat de mult. Pacat insa ca repeti la nesfarsit aceleasi aberatii despre mine, aceleasi inchipuiri. Poate totusi te vei trezi pana la urma ca sa-ti dai seama ca nu lupti cu sectarii ci cu ortodoxia! Iar ortodoxia prin Cuvant va birui si sectarii si purcelasii agresivi care se intorc sa loveasca si sa rupa calcand peste margaritare. Macar ai citit teoria PacMan3D-nD? Last edited by Moroco; 25.01.2021 at 13:12:03. |
|
||||
|
||||
Citat:
Last edited by Petru7; 26.01.2021 at 14:17:38. |
|
||||
|
||||
Teoria PacMan3D-nD
În prealabil postat de Moroco
@ Petu7 Stai un pic ca o intregesc treptat. Last edited by Moroco; 26.01.2021 at 14:42:59. |
|