|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Citat:
Deci comasarea clar a ajutat gunoaiele din PNL. Să nu uităm că AUR a fost scos de pe tv în afară de realitatea care a primit amenzi că a mediatizat caravana medicală, nu a apărut la Digi, Protv, Antene cu ceva pozitiv, când apăreau erau denigrați, iar presa sistemistă-securistică online, hotnews, ziariștii, libertatea, bandele g4 i-au denigrat. A mai apărut și Șoșoacă și alți naționaliști de carton care au uns cu dejecții cât au putut, deci a luat atâtea voturi în condiții de maximă ostilitate, nu ca jegul de Dominic Fritz care e legendat ca ceva bun pe toate posturile și ziarele de circulație și se mai și victimizează. Citat:
Acum va fi un adevărat test să nu se plece în vacanță de 1 Decembrie până nu se votează. Citat:
Iar prezența mică la vot ar fi dezavantajat-o pe Șoșoacă, a se vedea cazul PMP în 2020 când la prezență mică nu a mai prins 5%, dar AUR a luat 8% fără redistribuire și doar 1 din 4 votanți auziseră la ora aia de AUR. Deci la fel există 2 falii, oamenii care sunt total desprinși de AUR și cei care vin la țintă indiferent cât de accidentat e terenul de ciumații de comsați.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 21.07.2024 at 00:19:14. |
|
|||
|
|||
Citat:
Un alt exemplu de protecție, este că în timp ce mai toți candidații „relevanți” la președinție sînt atacați din sculare în culcare de așa-zise structuri media, Georgică Che Gargara este protejat chiar și privitor la fapte care nu sînt extrem de grave, dar care dovedesc âncă o dată mîrlănia și „caracterul” execrabil ale „bombardierului” Simion, precum este scandalul provocat de acest derbedeu în raport cu primarul din Pechea, scandal care este făcut exclusiv în marja unor afaceri electoraliste pline de mîrșăvie întrucât urmărește exploatarea electoralistă a necazurilor acelor oameni, acelor sinistrați. Cozmin Gusa · „Lui George Simion “i-a sărit acul de la pickup”.” https://www.facebook.com/cozminhorea...43340319618144 „George Simion SCANDAL cu primarul din Pechea, Galati” - 24 sept. 2024 „Scandal George Simion - AUR cu primarul din Pechea, Galați” - 24 sept. 2024 Inițial singura sursă la care am văzut o înregistrare a fost o emisiune a lui Gușă Cozmin, apoi am mai căutat ceva pe YT, însă nu am auzit să fi fost difuzate înregistrări la vreo televiziune, necum să se facă vreo „propagandă” împotriva impostorului George Simion, ba chiar l-am auzit exclusiv pe „Che Gargara” făcînd contrapropagandă la tv, deși nu știa mai nimeni dintre telespectatori la ce evenimente făcea referire escrocul politic pestilențial, extremistul antiromân George Simion. (Georgică cică ne „rînduiește” el viețile, ne „pune el pe direcție”, ne „somează” el să o luăm „într-o direcție sau alta”, că așa îi vine „dumnealui” „necesitatea istorică” cerîndu-se la înfăptuire...)
|
|||
|
|||
Citat:
Gușă și Alexa au spus foarte clar că au informații că era pregătit cu săptămâni înainte de zilele în care a fost difuzat pe net; de altfel anumite aranjamente sînt mai mult decât vizibile, spre exemplu este clară premeditarea „sincerului” Simion, avînd în vedere inclusiv și declarațiile lui Ciolan, și ele la fel de pregătite dinainte, privitoare la „noua” lui orientare țigănistă, și ăsta este doar un exemplu.
|
|||
|
|||
Citat:
Georgică nu a participat la „campanie”, deși el este personaj public cel puțin de prin 2012 încoace (a se vedea „Acțiunea 2012” etc.), eu știam de el cu ani înainte de 2012, însă el n-avea nicio treabă cu conservatorismul și cu politica de factură conservatoare, în ciuda minciunilor lui mai recente și ale altora puși să mintă și ei pentru a îl „acoperi în fals” pe falsificatorul, escrocul patentat George Simion, cunoscut și ca Georgică „Che Gargara” (poate și pentru că pe vremuri avea și alte „anumite orientări” decât cele pe care și le pretinde de câțiva ani încoace), aspect însă care oricum a fost dovedit prin aceea că spre exemplu unionismul are, teoretic vorbind, legături cu conservatorismul, or lepădarea de unionism, aruncarea lui la gunoi din toate punctele de vedere de către Simion demonstrează autentica inaderență a acestui impostor la conservatorismul național românesc, vizibilă de altfel și prin „noua” lui orientare țigănistă.
|
|||
|
|||
Iarăși spumegi ca un prostovan, te-au activat și pe tine acuma înainte de campanie când simți că sunt șanse să ajungă în turul 2.
Un nesimțit și un manipulator de cea mai joasă speță ca tine ar merita un conducător care să-l târască în război, să-l jupoaie cu taxe și să-l lase la mila naturii, a dezastrelor naturale și calamităților. Citat:
Nici tu nu ai fost aici în 2018 la Referendumul pt familie. Ești doar un nesimțit care speră să prostească pentru PSD, ți-e frică de fapt că în Turul 2 dacă ajunge Simion o ia Ciolacu cum a luat-o Năstase de la Băsescu în 2004.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.10.2024 at 02:13:03. |
|
|||
|
|||
Citat:
Dacă ceva este absolut înspăimântător pentru toți, este fix acest demers sinistru unde toti ca unul sa nu sufle o vorba negativa despre acest individ. Asta I efectiv cutremurător, acest ciorap murdar vârât în gura masmediei. Știi ceva detalii. Cred ca mulți cititori ar vrea sa afle detalii concrete și punctuale mai ales legate de finantari( cheia a tot ce se invarte) deoarece mai incolo va fi prea târziu. Ceva ceva este foarte bine ferit de ochii publicului care simte ca în spatele acestor ajutoare individuale nu exista de fapt programe naționale ci altceva. Daca programele sociale de creare de locuri de munca și instructaj-ucenicie, si sociale de ex. ar fi fost acceptate de superiori ele ar fi fost activate și pana acum, insa nu sunt.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
Citat:
În al doilea rînd, un minim bun simț față de un om care ți-a repetat de câteva ori că s-a făcut și se face, adică în formă continuată, poliție politică represivă împotriva lui, și nu prin intermediul chiar al oricui, te-ar fi oprit de la astfel de palavre care nu au nici cea mai mică legătură cu realitatea. Ba mai mult, chiar recent am observat că elemente vestimentare mi-au fost înlocuite cu unele similare, doar că totuși diferite prin anumite însemne, prin anumite imprimări, pe care acele bluze ale mele nu le aveau, ceea ce evident că am perceput ca o formă de amenințare din partea unora „cu ochi albaștri”, că ăia se ocupă cu astfel de lucruri, cu astfel de intrări ilegale în locuințe („fără să lase urme”), cu monitorizări de factură infracțională, deși eu am mai avut semne și indicii clare că sînt monitorizat infracțional la domiciliu cel puțin de vreo câțiva ani, cel puțin de vreo 6 ani încoace, ba mai mult unii dintre „beneficiarii” de așa-zise informații venite din aceste monitorizări absolut infracționale sînt și au devenit, cel puțin de la o vreme încoace, inclusiv personaje cu funcții înalte în anumite structuri ale BOR (și cunosc cel puțin trei astfel de personaje absolut sinistre din BOR care se ocupă cu astfel de colaborări abjecte, absolut vomitive). Și astea le spun tot așa apropo de așa-zisele activări din elucubrațiile tale verbale lipsite și de cel mai elementar bun simț.
|
|||
|
|||
Citat:
Și poliție politică aduce mai mult cu ce e în țări de tip China,Iran, Coreea de N, sau ce a fost în Ro la instaurarea guvernului sovietic. Citat:
Nu te-am văzut să dai în Ciolacu, Ciucă, Lasconi, Câțu, Orban, Fritz, Armand, sau ce vrei să zici că dai în Simion ca să scapi de persecuție printr-o înțelegere cu sistemul ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 23:30:37. |
|
|||
|
|||
Îmi cer scuze, că am mai observat una, alta, însă în ce privește acest fir de dezbatere am observat că ieri ajunsese nu știu de la cât la vreo 1700 de vizualizări, azi dimineață se făcuseră peste noapte la propriu vreo 2500, acum văd că sînt aproape 3900, ori nu știu cât pot să continui să particip prin scris la dezbateri în condiții în care „miroase” a sute sau mii de „cititori” fictivi; prefer totuși să mă citează „zece” cititori reali, chiar dacă unii dintre ei sînt personaje sinistre, „supraveghetori” cu ordine de monitorizare din servicii secrete (care se dovedesc că nu sînt în realitate de „informații”, ci oricând instrumente de poliție politică represivă și ilegitimă).
|
|||
|
|||
Citat:
Văd că e criticat cu fulgi cu tot în toate mediile, presă locală sau națională, scrisă sau audio-vizuală Bot face 3-4 live-uri pe zi ca un obsedat despre el, deci sunt valuri de căcat internautic revărsate pe el. De la e homosexual, mason, bișnițar de petarde, prost-incult-analfabet,galerist, încornorat de nevastă, cu tată negricios care era un irakian de fapt, nu s-a scăpat nimic. Inclusiv poze trucate cu el de pe vremea când avea 18-20 de ani cu inteligență artificială prezentat în șorțuleț, deci probabil că era ucenic de la 14 ani dacă abia-i mijise barbișonul și deja purta mânușițe și însemne cu echerul și compasul ca un titular. Ba din contră dacă se vrea un loc unde să fie analizat mai obiectiv, imediat apare burzuluiala că nu se lipește și aici pe site eticheta generală a sistemului. Citat:
Nu mai spun că cel mai suspect e Mircea Geoană, are voluntari, apariții tv, spoturi promovate pe net și afișe de câteva milioane de euro, iar tu nu te întrebi de unde vine un independent cu resursele astea ? La fel ca și la urâciosul site-ului, de ce nu ești echidistant față de Lasconi, Dan Barna, Nicușor Dan, Fritz, Ciolacu, Ciucă eius farindem ? Adică de ce atâta energie în surparea candidaturii lui Simion ?
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 14.10.2024 at 23:42:21. |
|