|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
Am înțeles, tu crezi că eu nu m-am gândit dinainte la astfel de băsnuiri nesimțite din partea ta sau a oricui, dar totuși am spus ce am spus, păi oricum e clar că nu se poate aștepta cine știe ce de la tine; dar nu pot să nu îmi aduc aminte cum răcnea, în chip teatral, pentru că el știa că era în realitate protejat de Sistem, Georgică „Che Gargara” despre „poliție politică” de fiecare dată când se apropia vreun milițian de el, asta numai așa să dau câteva exemple, parcă și recent vocifera „limbricul” ăsta vîndut Satanei că nu știu cine face poliție politică împotriva lui, ba chiar că ar exista planuri, intenții, nu se știe din partea cui, să fie băgat la pușcărie sau să fie asasinat, eliminat fizic (deși vede oricine că nu se atinge nimeni de el nici cu o crenguță de salcie), el își tot autoproiectează tot felul de scenarii de-ăsta „autovictimizatoare” mobilizatoare.
|
|||
|
|||
Citat:
Faptul ca Geoana este independent nu înseamnă că nu poate primii donații generoase din toate partile... Intradevar el rămâne pentru moment cel mai potrivit pentru situația actuala complexa. Nu am o preferință, doar reiteram ce zicea Alaric parca mai înainte.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
Citat:
Și dacă sunt așa generoși, de unde au banii și ce a tranzacționat Mirciulică Geoană în schimbul creditării ? Nu aruncă nimeni cu bani în cineva pe gratis, fără foloase și interese. Citat:
Geoană un cripto-pesedist care a participat la guverne ce au jefuit România, numit prostănac chiar de gurul partidului, mumia Ion Iliescu, acum e bun, așa sunt oamenii, așa minte încâlcită așa rezultate la vot. Dintr-o extremă în alta. Nimeni nu are duh de previziune și nu vede mai mult de piciorul broaștei, ăsta e un blestem să ai solzi pe ochi și să nu judeci limpede în momentele de cotitură istorice.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 15.10.2024 at 00:07:15. |
|
|||
|
|||
Citat:
"Irisul situat prea sus, care permite să se vadă albul ochilor în partea de jos, nu este un semn bun. ”Dezvăluie o stare lăuntrică nestabilă, negativă și perturbată spiritual, repsectiv o persoană periculoasă pentru ea însăși și pentru alții. O asemenea persoană trebuie tratată cu grijă și nu trebuie să i se acorde prea multă încredere”, mai arată autorul în cartea sa. Totodată, acest semn indică dificultăți în viață în perioada dintre 34 și 39 de ani." "Astfel, o persoană echilibrată spiritual are forma ochilor într-un echilibru general cu restul trăsăturilor feței, cel puțin asta susține Rodney Davies în cartea sa ”Ce ne dezvăluie fața”"
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
|||
|
|||
Citat:
De curiozitate m-am uitat la mai multe fotografii, din diferite perioade ale vieții și din diferite unghiuri, și am remarcat într-adevăr acele trăsături cu irisul ochiului etc, fapt pe care nu doar că nu l-am remarcat până acum, dar nici nu i-aș fi știut semnificația, n-aș fi știut să îl interpretez, și este clar că acea teorie menționată acolo se verifică în cazul lui Simion, evident avînd și anumite particularități specifice acestui „parazit” sinistru. Am revăzut chiar imagini de la o așa-zisă „înfruntare” a lui Che Gargara cu Șerban Nicolae, care evident că a fost filmată și dată pe tv, pentru că personajul era avut de mult timp în vedere pentru a fi „legendat”, oricare alt terchea berchea care ar fi vociferat pe-acolo nu ar fi primit nici cea mai mică atenție din partea presei. Ceea ce mai demult nu am observat, ce-i drept că nici nu am acordat vreo atenție specială, însă este figura specifică de dezaxat pe care cioflingarul de Simion o avea âncă de atunci, precum și comportamentele sale specific golănești, de golan „parazitar”, de scandalagiu „ca la ușa cortului”, cum s-ar mai putea spune. https://www.youtube.com/watch?v=qdjNcyRWVfg Între timp a „evoluat”, iar „evoluția” lui nu a făcut decât, în condițiile incalificabile de protecție care i se oferă acestui personaj pestilențial, să comporte accentuarea și agravarea trăsăturilor negative menționate în citat, să confirme, inclusiv prin neajunsul chiar al adîncirii negativității acestui nemernic, valențele de personaj antisocial, foarte periculos (în special pentru alții și evident în condițiile protecției ascunse și grave, absolut nefirești de care a beneficiat, și care i-a amplificat tupeul jegos și absolut nesimțit), „dezaxat”, grav perturbat „sufletește”, complet lipsit de orice principii și valori autentice, singurul lui criteriu de „valoare” fiind înlesnirea parvenitismului, a imposturii și a ciocoismului, care în speța lui sînt în grade profunde de „dezaxare”.
|
|||
|
|||
Citat:
Boss vezi că tu dai semne de alterare iată mai sus sublimul postării tale, ca să vadă lumea cine ești.
|
|||
|
|||
Citat:
A se vedea, spre exemplu, că în cazul „asalturilor dezaxate” ale lui Simion asupra „comunistului” Ilici Marcel Ivanovici (așa-zisul „Ion Iliescu”), treaba s-a terminat cu același NIMIC cu care s-a terminat și „unionismul” acestui impostor, autodeclarat „scriitor” și „istoric” (alte developări ale imposturii incalificabile a acestui măscărici sinistru), dar care, ce să vezi, s-a dovedit incapabil să „scrie” măcar un singur text de „istorie” împotriva lui Ilici, sau în general despre orice, inclusiv și pentru faptul că așa ceva ar fi implicat muncă, însă asta nu era pentru derbedeul dezaxat „ferentar”.
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Când s-a dus la Iliescu mai era un băiat cu el și s-a dus pentru că presa în nesimțirea ei făcea un pelerinaj la ziua lui de naștere și-l prezenta în termeni elogioși pe unul vinovat la mineriade și în timpul căruia s-a distrus industria României. PROTV fusese iertată de Iliescu și guvernul lui de datoriile publice pe care le avea la bugetul de stat, deci ne-au fost furați bani atunci pentru că avusese rol central în denigrarea lui Vadim în Turul 2 la prezidențiale prin înfricoșarea populației, ca un schimb de favoruri tranzacționist mafiot. Iar pentru această ștergere de datorii erau pur și simplu grețoși în acei ani față de PDSR și Ilici în tămâierile pe care le făceau unui ins care ar fi trebuit să înfunde pușcăria pt mineriade nu să câștige 3 mandate de președinte.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 16.10.2024 at 01:57:52. |
|