![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Pentru că înțeleg ce se întâmplă în România, am fost atent și știu ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani și nu am nevoie să-mi explice unii și alții Cine este Adevarul și cu cine am voie să votez.
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Cum dovedesti ca BOR nu asculta de Dumnezeu??? Doar pentru ca niste nebuni si-au facut un clar si spun ca BOR este rau??? BOR a condamnat MILENARISMUL si alte DOGME STRICATE ALE NOULUI IERUSALIM Este dogma milenarismului gasita in cartile albe - DOGMA ORTODOXA??? SECTAR SI ERETIC ESTI !!! Citat:
Pagina 130 - O posibila definite a liniei de orizont - semnatura Marian Zidaru. Citat: "Daca nu stii cum sa o faci te voi invata Eu zice Domnul: ia Cuvantul Meu si ascute-l pe piata inimii tale..." Mananci ****** Citat:
Citat:
Dar milenarismul condamnat unitar in Biserica in nenumarate sinoade gasit in secta noul ierusalim, de asta nu te iei???? Pentru tine ??? Tu poti sa te duci singur in iad cu CREDINTA TA FABRICATA, PERSONALA in "domnul Hristpos", exact ca Sectarii. Esti un sectar cu formualri sectare protestante. Tu cu credinta ta personala te duci in iad... Citat:
Citat:
ESTI SECTAR FARA ECHIVOC. [quote] Cum sa afirm ca BOR nu intelege? Irineu Pop Bistriteanul, Teofil Hrineanu si eu intelegem perfect. [quote] Sectarel - Erezel Comuniunea nu este cu 1-2 ierarhi care in momente de ratacire sau in front SEPARAT DE BISERICA au spus prostii pe care le-au retractat. Comuniunea ecleziala este CU O BISERICA. Asa ca mananci ![]() ![]() ![]() Ca o fi vreunul sau altul care mai deviaza - ti-ai gasit argumetnare, ti-ai gasit unii care fac front comun si care NU SUNT BISERICA IN IZOLARE RUPTI DE BISERICA.... Halal argumentare - ai 1-2 ierarhi care va mai lauda (in greseala) si gata, esti in comuniune cu Biserica.. Alo, se aude ce zice Biserica ??? 1993, repet, 1993, - ANATEMA NOUL IERUSALIM - SECTA REA, SECTAR RAU!!! Asta a zis BISERICA - SECTARI RAI CE SUTNETI !!! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ai dreptate in ce afirmi. ![]()
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Prostiile si debitatiile tale personale de mai sus. Citat:
1. Hristos a dat un ADEVAR, O DOGMA. 2. Hristos este in DOGMA, IN BISERICA 3. Ce zici tu nu este Hristos, este panica apocaliptica sustinuta de nebunia demonizatei Verginica si de mesaje fals-profetice... 4. Adica nebuni speriati de niste texte ale unor demonizati Citat:
Citat:
Citat:
Ai mintile terci... sectar care ai invatat pe de rost tot protestantismul... Citat:
Ai mintile terci nu stii ce e cu tine. Ai credinta ta personala inafara BOR, in diavoli. Crezi in ce ti-a dat satana. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Gramatica iti tine de dogma si corectitudine? Te lauda unul pentru corectitudine si ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
blablabla si multe mizerii, pofta buna.
![]() Du-te ma si te trateaza! ![]() ![]() ![]()
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() O secta se rupe ea si se insingureaza si nu e exclusa! Pricepi diferenta? Trambitele nu s-au rupt si s-au insingurat ci au fost excluse din BOR de colaborationistii sistemului. Trambitele in mesajele lor se opuneau sistemului afirmand ca fiara rosie e de la satana. Ai citi proorociile sfintilor calugari nemteni din linkurile pe care ti le-am dat? Ti-a explicat Petru7 de ce le-a convenit sa-i scoata secta. Aveau nevoie de voturi de la popor. Daca poporul afla ce inseamna ciuma rosie nu-i mai vota nimeni. BOR s-a executat si i-a condamnat exemplar. Iliescu si echipa a aplaudat si poporul s-a recorcit cu comunistii.
MoronckU înVaț lepădeLUMEglu(fivREhoțăvaitameninț-îșcaUsLEUzeu=smințeE-=nEbUnParven=pripISexpUngi-cârâmErit-stiEsinertuEUtU-înculcăvorbârfuri în labordelatoriE-laudos-basculaș-trădățol-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-ghinionorokkciospădosdă-feciUkUxklacUju-teresUșefhUț-progrexit=victiviclUadicdol sputolen teiASIAgrînșala picUpic n facinatia gogoșjerpizmEUlumi satE scapi d Tata casle fac pofc@ flaieru tlaba mUldara poftarmorE-pliktisU c@ ipocrițU-fakE)să scap celtim cu Credința Cuvânteul si FataTa Last edited by Moroco; 03.02.2021 at 23:21:55. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Te-am invitat la.. sa ne explici tu mai bine cum e cu teologia si cu restul care le-ai adaugat ca noi nu le stim pe alea de le mentionai. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sectarel, poftim definitia sectei: SÉCTĂ, secte, s. f. 1. Comunitate religioasă (Noul Ierusalim) 2. desprinsă dintr-o religie mare (creÈtinism, islam, budism etc.) - adica BOR 3. în vederea practicării unui cult independent, - cultul de la Pucioasa, Biserica Noului Ierusalim 4. bazat pe o doctrină proprie - doctrina din cartile albe. Sectarel, Biserica trateaza pe toti drept 1. eretici si 2. sectari, pe toti cei care pleaca cu mintea la plimbare in erezii si o apuca pe cai izolationiste. Secti, acum negi ca esti sectar??? Hai pe bune, chiar nu ti-ai identificat NIP in definitia sectei... ai nevoie de ajutor?? |
|
||||
|
||||
![]()
Gata Secti, ti-a mancat limba pisica?
Ai renuntat la dezbaterile pe text? Ai facut slalom prin tot ce am spus si ai ajuns la concluzia ca evitarea e cea mai buna strategie sectareasca ??? Asta va invata la scoala de sectari? Strategii de evitare a raspunsurilor si a discutiilor? Cum sa sari peste : 1. Dogma 2. Biserica 3. Autoritate 4. Logica 5. Ratiune. Cum sa pari normal cand esti sectar??? Propun redenumirea topicului in cele 7 Trompete Ale Sectei Noului Ierusalim, pentru ca de fapt este vorba despre trompetele Noului Ierusalim si nu despre ce zice scriptura... Scriptura vorbeste despre alte lucruri confirmate de sfintii Bisericii nu despre trompetele sectare. Last edited by gpalama; 03.02.2021 at 23:23:18. |
|