![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Înțeleg că ești ortodox, că ești trădător și orice răutăți mai vrei tu să spui despre românii mei dar te îndemn să nu mai fi porc! Cel puțin atunci când vorbești cu mine.
Eu ți-am vorbit frumos și pretind ca interlocutorul să discute civilizat. Eh, mai au și alte popoare trădătorii lor. Numa' grecii-s mai cu moț. Citat:
Vrei să dai trei exemple? Last edited by Penticostalul Traditional; 01.10.2023 at 17:17:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Păi chiar și repetent de-ai fi în clasa cu pricina, nu te oprește nimeni să mergi în Grecia și să ceri cetățenie. Dacă le expui motivele, cred că ți-ar acorda-o instant și te-ar duce pe la televiziuni. Last edited by Penticostalul Traditional; 01.10.2023 at 17:38:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu vezi că Ungaria care e mult mai mică și cu mai puține resurse fructifică orice șansă ? Nu vezi că în sport Djokovic și Serbia iau mai multe premii și medalii la Olimpiadă deși se dărâmă pe ei infrastructura, au trecut prin războaie în anii 90. Nu vezi ce ne-am chinuit cu Kosovo, toate țările astea au arie de selecție mult mai mică decât România și o posibilitate financiară de investiții mult mai mică. Citat:
Nu e prea mult totuși ? Cum să-ți dea Dumnezeu ceva dacă tu batjocorești diferiți lideri, normal că vei avea numai conducători care să te exploateze și să te țină sub un jug de fier că așa te comporți. Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce trebuia să spun că suntem fruntea Europei când ai dotare feroviară mai precară decât în anii 80 ? Când ai sute de politicieni și oameni care au fost în diferite poziții de decizie, în aproape 34 de ani, cercetați pt infracțiuni și furt. Când încă alimentezi piața de carne vie din Europa și industria videochat la nivel fruntaș după 17 ani de la aderarea UE ? Când ai Ècoli care pică, Èi nici măcar de niÈte amărâte de parcuri nu eÈti în stare să ai grijă, era o bucurie că după vreo 34 de ani de la revoluÈie, a reuÈit Piedone în sectorul 5 în Parcul Eroilor Sanitari la 2 paÈi de Opera Română Èi de Cotroceni, să facă o fântână publică Èi să reabiliteze o toaletă plus să pună niÈte vegetaÈie Èi irigaÈii. Crezi că nu văd care e nivelul, dacă mergem la câteva licee de top Èi familii înstărite nu înseamnă că schimbă imaginea de ansamblu. Citat:
Citat:
Nu vezi că suntem în continuare făcuți cerșetori, nomazi,hoți prin presa lor nu doar în zona anglofonă, ci și în zona francofonă, sau zona spaniolă, de albanezi nu se vorbește așa, sau de bosnieci. Până și jurnaliștii argentinieni au fost rasiști cu noi după cupa mondială din 94.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 03.10.2023 at 01:53:20. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi se pare că tu chiar ești și îți și place. Care e problema ta de fapt? Citat:
![]() Dar pe tine te interesează mai mult să mergi cu trenulețu' decât ca oamenii să se închine lui Dumnezeu în duh și-n adevăr. Last edited by Penticostalul Traditional; 04.10.2023 at 21:08:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ești un mizerabil pt că provoci pe un site unde sunt majoritar persoane de altă confesiune. Unde mai suntem primii : În România lucrează peste 400.000 de persoane în industria videochat-ului. Șeful ANAF: „Este un fenomen” https://www.digi24.ro/stiri/actualit...enomen-2353685 România se află în top 5 privind încasările din jocuri de noroc. https://newsweek.ro/timp-liber/ce-po...uri-de-noroc-p Rețelele de carne vie românești, cele mai prolifice din Europa. ”A făcut 80.000 € într-un an” https://stirileprotv.ro/romania-te-i...in-italia.html Cum să fii un om creștin, dacă furi, exploatezi sexual, batjocorești, distrugi șansa altor generații, răpești. Prietene furtul din sistemul feroviar și distrugerea e o simptomatologie necreștină, să nu furi e una din porunci, să nu îngropi talantul, să nu fii fiu risipitor să distrugi munca altor generații.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 04.10.2023 at 23:51:08. |
|
|||
|
|||
![]()
Te cred, probabil ești expert în așa ceva.
Citat:
Susții că ortodocșii nu-s creștini? Nu că aș vrea cu tot dinadinsul să te contrazic, dar spune-o deslușit, să înțeleagă tot omul ce vrei să zici! |
|
|||
|
|||
![]()
De unde știi tu treaba asta și faci și asumpțiile astea nerușinate, nu vezi că din cauza asta enervezi că faci tu extrapolări și trunchieri.
Vezi că tu trăiești din zeciuială și din cotizații, nu eu, deci grijă mare pe cine bănuiești. Citat:
Am văzut destui tâlhari care cică s-au pocăit, până și Dincă zice că e neoprotestant, dar cine îl mai crede, vezi din nou atenție că și neoprotestanții din goana după credincioși botează oameni care fac probleme de imagine după, sau care nu s-au lăsat de nărav. Oricine fură nu poate fi creștin până nu dă înapoi ca Zaheu vameșul sau cum a lăsat Moise.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar înseamnă că în România nu-s 85% creștini ortodocși ci doar 8,5%. Last edited by Penticostalul Traditional; 05.10.2023 at 11:37:13. |
|