|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
Analizarea iudeului-crestin-ortodox-Cuvant, Moroco-daco-românul!
Citat:
Citat:
Sunt pregatit, incerc sa va raspund cat mai sincer si adevarat posibil! Nu mi-e frica de intrebari. Nu evit dialogul!
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 14.05.2021 at 14:22:11. |
|
||||
|
||||
Ai uitat ghilimelele (la ''Bine'' ca te tii...) ca sa pot deosebi ironia de o afirmatie. Tot un fel de virgule sunt si ghilimelele. Sigur ca ma tin de ele. Sunt utile comunicatiilor curate, fara erori, fara bulibaseala si talmes balmes lingvistic.
Daca cineva citind ar lua de bun ce ai scris, ca e bine sa te tii de virgule si nu de adevar? Nu-ti pasa! De aia ca te lauzi si daca-ti pasa mai mult de tine atunci iti pasa mai putin de altii si raspandesti capcane, erori, posibilitati de gresala. Citat:
Multi sustin ca e toxic ce pun, ce postez, ca argument ca sa-i creada altii pe ei. De ce e toxic ce postez? Mint? Nu, scriu ce cred. Ce e toxic? Pacatele mele care se transmit prin text? Ti se pare ca restul lumii sunt sfinti? Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 24.03.2021 at 15:14:59. |
|
||||||||
|
||||||||
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu boaba de logica si de ratiune si vorbesti mereu de rationalitate. Nu e niciun deci si nu recunosc! De unde le scoti?... demon-stratiile astea complet aberante si absurde? Citat:
Citat:
Domnule teolog, repeta ca un papagal, asa ca mine pana inveti, cine stie, poate se prinde ceva de tine: Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 24.03.2021 at 15:37:32. |
|
||||||||||||||
|
||||||||||||||
Iti raspund si aici la afirmatiile la adresa mea.
Citat:
A iesi mereu din prostie urmand indemnurile Harului e o virtute. Citat:
Citat:
Citat:
Ceilalti care au scris au vazut sau au auzit si au marturisit acelasi lucru! De 65 de ani graieste non stop!.. si e acelasi pe care L-au marturisit toate Trambitele poate fara sa-si dea seama. Mesajele sunt similare si un intelept poate vedea ca sunt intru acelasi Dumnezeu, ca acelasi Iisus-Cuvantul a fost cel care i-a crescut si instruit in Credinta si le-a dat mesaj vizual sau textual pentru intreaga lume. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Numele Trambitelor sunt nume de oameni-ingeri-credinciosi. Exista si 7 nume de Voievozi ai Cerului. Si aceia tot 7 nume sunt iar Emanuel este Domnul lor! Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 25.03.2021 at 16:45:54. |
|
||||
|
||||
Atunci te rog pune si tu clar titlul: Analiza sectarului din secta Noul Ierusalim.
Si din ce vad nu este un post de analiza este un post in care te aperi... Asa ca mai degraba pui ce ti-am zis toti 3 Alin, eu si Igor. Structurat si pe teme. Ca sa vedem ce invataturi ai primit pe fiecare subiect si cat de pe langa esti pe fiecare subiect. |
|
||||
|
||||
Citat:
V-ați erijat voi la putere, vorba lui Moroco: cei trei magi-crai de la apus, mari tembeologi, AlinB, gpalama si Igor_Pasuslik și v-ați constituit în marele sinod ecumenic al ”sfinților” părinți de pe forum? Eu cred că titlul e corect ales și la locul potrivit. Moroco pare că ar crede în toate astea: Iudaism(Lege și prooroci)-Creștinism(Evanghelii)-Ortodoxie(Har)-Apocalipsă(Trâmbițe-Îngeri)-Cuvânt(al lui Dumnezeu). Deci cred că a ales bine titlul threadului. De ce te deranjază? Ai interese prozelite? Vrei prin titlu să răspândești minciuna si necredința voastră ca adevăr? Dacă tu-l acuzi mereu și crezi că tu ai dreptate fă tu un thread cu titlul respectiv, cu sentința voastră infailibilă pusă ca titlu și adevăr mai înainte de analiza și de concluziile noastre. Eu deocamdată îl cred pe el așa că am să-l apăr. El e mai credibil în ce afirmă bazându-se pe cercetare temeinică, pe dovezi palpabile, pe adevăruri, pe mulțimi de martori. Tu te bazezi pe o sentința foarte subțire dată din interes, fabricată la comanda lui Teoctist, un patriarh colaborationist cu regimul ateist și antihrist, sentință bazată pe investigația superficială a unor călugări subalterni, obedienți și slugarnici. Sfântul Sinod le-a făcut pe plac și au semnat toți ca primarul asemănându-se cu vechiul Sinedriu de acum 2000 de ani care a dat monstruoasa condamnare a Domnului pentru că e Fiul lui Dumnezeu și pentru că e regele lui Israel negând și ei toate cercetările, dovezile, martorii, probele, minunile, vindecările, învățătura, învierile. N-am să fiu atât de fraier încât să ignor ca voi dovezile, realitatea, martorii. Mie nu mi-e frică decât de Dumnezeu ca să nu păcătuiesc și nu mă las pacălit de oricâți ”sfinți” , ”mari” duhovnici și patriarhi și papi infailibili, cu-ale lor coroane puse una peste alta vorba lui Eminescu, ai aduce, cu părerile lor inchizitoriale infailibile greșite și pline de obediență regimurilor dictatoriale sau pline de pofte și interese viclene de stăpânire făcând ei și subalternii lor tot ce e necesar pentru păstrarea puterii lor discreționare în dauna stăpânirii lui Dumnezeu, a Bisericii, credincioșilor și oamenilor. Cât trăim suntem datori să credem, să ne supunem, să răbdăm și să apărăm Biserica și să spunem ceea ce credem că e bine, drept și Adevărat indiferent de consecințe și înaintea oricui.
”-Simone, fiu al lui Iona, Mă iubești tu pe Mine? -Da Doamne........te iubesc. -........” Last edited by Petru7; 26.03.2021 at 13:10:43. |
|
||||
|
||||
Citat:
Hai sa discutam putin ce ai scris mai sus. "Eu decomandata il cred pe el". Ti-e prieten deci ai o datorie. Citat:
Citat:
Este un bullshit afirmatia asta. Citat:
De ce refuzi sa accepti ca nu aveti nici o dovada? De ce refuzi sa accepti ca refuzati sa reproduceti si ssa vedeti cu ochii vostri acest lucru? De ce refuzati sa faceti un experiemnt si sa vedeti voi insiva cum este pamantul??? Ca il crezi pe el pentru ca ti-e prieten nu are nici o legatura cu realitatea. Realitea este cea pe care o poti vedea. Din pacate prostia de care dati dovada arata decaderea in sectarism, intr-o irationalitate si obscurantism ilogic. Daca o iei pe calea sectara atunci o iei la vale cu totul si cu capul... si ajungi sa spui prostii de tipul pamantul e plat (pe care il vad toti ca fiind rotund, ridicand-use in spatiu putin si se vede si din avion ca e rotund). Apropo, stiti ca pamantul rotund se vede si din avion???? De la altitudine de 10.000 metri, unde circula avioanele, se vede asta... Din pacate refuzati sa vedeti proba principala din fata ochilor vostri,. Draga Petru iti recomand sa faci o calatorie cu avionul, poate iti mai curge prostia de pe ochi. Last edited by gpalama; 28.03.2021 at 20:51:10. |
|
||||
|
||||
Citat:
Nicaieri nu mai exista teoria asta a mea PacMan3D-nD asa ca ai incurcat rau borcanele. Platistii din america sau anglia sau de peste tot sustin altceva iar sectele nu cred in cele 7Tr.Ap si nici in teoria mea, unii cred in glob iar altii ca e plat si multi in oamenii de stiinta ai lumii! Deci Petru7 vorbeste si ma sustine pe alt subiect, nu e vorba de teoria mea ci de cele7Tr.Ap. ca fiind mai credibile afirmatiile mele deoarece au la baza ceva foarte solid si nu doar o parere negationista rau intentionata ca a ta ce se bazeaza pe necredinta ta sau a altora si pe negarea evidentei. Toata Romania a auzit de cele 7Tr.Ap si sunt multi martori iar la Maglavit si Arsenie Boca a fost aproape toata Romania! Sunt minciuni, vise, inventii, fabricatii? Esti foarte aiurit sau te comporti asa din viclenie. Ps: aici altul e subiectul. De ce-ti place sa le amesteci? Ai replicat subiectul de pe pamantul plat aici? Tu crezi ca adevarul si dreptatea se sustine pe prietenie?.. pe pile?
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa Last edited by Moroco; 29.03.2021 at 15:02:50. |
|
||||||
|
||||||
Citat:
Citat:
SECTELE nu cred in cele 7 Tr.Apocaliptice!!! si nu intemeiaza manastiri. Citat:
Citat:
Citat:
Acolo graieste indubitabil Dumnezeu si scrie in Cartile Albe. Citeste si nu ai cum sa nu te convingi! Oricat ai fi de invers sau pe dos vei ajunge credincios (crestin, ortodox sau nou ortodox) daca crezi si respecti ce este scris acolo. N-ai nevoie decat de aplecare spre a citi. Asa cum citesti Biblia si crezi tot asa poti sa crezi citind din cartile Albe. Nu e vorba de lepadarea celor 7 sfinte Taine ale Ortodoxiei ci de faptul ca poti ajunge sa crezi fara niciun har, fara nicio minune, doar citesti ca orice om si poti ajunge sa crezi in Cuvantul lui Dumnezeu, in Domnul Iisus. Citat:
S-a reintegrat Oastea Domnului si s-a ridicat anatema aruncata asupra lui Iosif Trifa, s-a socotit Mosul Dumnezeu si Petrache Lupu de la Maglavit ca un fenomen real, veritabil, oritidix caci Petrache Lupu era ortodox si a intemeiat o manastire ortodoxa. La fel Pr.prooroc Arsenie Boca, a fost mult acuzat si osandit si s-a revenit, la fel maica Veronica su preotul Ioan Iovan de la recea, s-a revenit asupra osandirilor. Pe maica Verginia de la Maluri nu a osandit-o nimeni din ortodoxie cat a fost in viata decat regimul comunist si colaboratorii, ei au luat-o si au si internat-o vrand s-o omoare dar a pazit-o Dumnezeu. Doar in 1993 s-a osandit lucrarea facuta de ortodoxie caci Irineu a binecuvantat si a legat manastirea de la Glodeni. Astea tie ti se par de la diavol? Ti se pare ca a iesit careva din biserica? Repeti niste pripeli ortodoxe facute din interes socotindu-le infailibile in ciuda tuturor marturiilor si dovezilor. Nu le-a dat Dumnezeu sa cunoasca tainele despre cele 7 Tr.Ap oricat au cerut pentru ca nu aveau credinta si voiau minuni ca sa creada. Nu merge asa! Asa ca multi n-au crezut si nici n-au vrut sa creada.
MoroncEkUlaș înVaț leppăd∈LUMEjuglu(fivrEhoț-șcaUsLEUz∈u=sminț∈E-=nEbUParv∈grozînș∈= pripIS∈xpuUnga+cârâmErid-fugid-logivina-stiEsin∈rEUtU-min∈rabdur-lăudobasculaș-trădățol-scopbârfEU-tUt∈u-trufhus=altvisgrij-strescapoSS-f∈ciUkUxklacUj-ghinorokkciospădosdă-ter∈sUșefhUț-fant∈zis-progr∈xit=victiviclUadicdol t∈iasia∈ picUpic n facinatia gogoș∈rporksd∈cnelups sat∈ plâplaci sascapi d T sal∈faci tlaba mudara poftarmorE-pliktisU c@luatu-droghipocrițU-fakE) sascult iubimca ucemici CuvânteuL si FataTa |
|
||||
|
||||
Ascultarea fata de Biserica mantuieste.
In Biserica vorbeste Duhul. Eroarea nip este una vizibila de la mare departare nicidecumnu este una mica sa o poti ignora. Nu asculti de Dumnezeuin Biserica. Te-ai lepadat de Biserica |
|