![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sufar de personalitate multipla.. Dar cu siguranta sunt duhul acela care baga frica-n voi si abia acum inteleg: pe voi v-apuca frica, mai, si de-aia tremurati si bolborositi. Fiti barbati, mai, oameni buni si scoateti dintre voi specimenele alea ca va judeca lumea si pe voi, estia normalii impreuna cu aia, bolborositii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ti-a dat impresia ca sunt un batran pensionar, un pensionar care descifreaza, totusi, literele tastaturii? |
|
|||
|
|||
![]()
Uite ce e penticostalule, pe mine ma irita la maximum afirmatiile tale in necunostiinta de cauza. Batrana in cuza era bunica pastorelui de aceea nimeni nu si-a permis sa ii spuna ceva, daca tu crezi ca sunt vreun troll, treaba ta, nu e de parca ar fi singurul lucru gresit pe care il crezi pe lumea asta, dar de la asta pana la a-ti permite sa imi insulti prietenul e cale lunga si daca chiar te intereseaza, prietenul meu nu e deloc o momaie e un barbat de 2 metri care mi-a spus "hai sa iesim" si in acea criza de panica ce a durat 10- 15 minute, m-a strans la piept si m-a mangaiat si mi-a explicat ca sunt si profeti de caton si ca asta e motivul pentru care el a incetat sa mai mearga la adunare. Sper ca te-am elucidat. Chiar nu ma asteptam sa fiu nevoita sa fiu rautacioasa pe acest forum cum esti nevoit sa fii in viata de zi cu zi, dar daca ma simt atacata nu o sa ma sfiesc sa ma apar.
|
|
|||
|
|||
![]()
aaaaa si daca chiar nu ma crezi ca nu sunt troll, nu ma deranjeaza sa iti las id-ul meu de messenger, facebookul pot sa iti dau si web, serie si numar de buletin, datele parintiilor, copie dupa diploma de bac, buletin, carnet de sofer, talon de la masina, diploma de combridge, carnet de student, numarul de la pantof, marimea de la haine, extras de cont, ultimele analize...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oamenii acestia chiar practica ecumenismul, in sensul adevarat si pozitiv al acestui termen, nici vorbele goale de la intrunirile ecumenice finantate de diverse trilaterale si cluburi, motivate politc "va uniti, aveti n-aveti temei dogmatic, ca asa vrem noi, sa va guvernam mai usor", si nici construirea de ziduri interconfesionale opace, blindate cu incomprehensivitate si varuite cu autosuficienta... Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 03.04.2012 at 12:47:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci pretenul tau penticostal de doi metri te-a luat in brate si te-a strans la pieptul sau, te-a mangaiat si ti-a explicat cum sta toata tarasenia dar tu ai venit pe forum te mai linisteasca cineva si sa-ti mai explice...
da, e o asa mare problema ca vroiam sa aud si alte pareri? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|