Manastirea Crasna

12 Februarie 2009

Vizualizari: 4962

Voteaza:

Manastirea Crasna 1.00 / 5 din 1 voturi. 4 review utilizatori.

Comentarii (4)

  • bonas NiculaePostat la 2013-01-29 20:59

    Manastirea ce-a dat cei mai multi arhierei,dar care a fost prea putin inteleasa. Numai cei ce-o vad isi pot da seama de cele afirmate.Nicu.

  • Fanica SpanuPostat la 2011-01-26 20:48

    Am fost de doua ori la manastirea Crasna.Este extraordinar.O frumusete rar intalnita,slujbele care iti merg la suflet,te face sa te simti aproape de Dumnezeu, mancarea gatita este foarte buna.Dumnezeu sa le dea sanatate celor ce slujesc acolo si celor care ajung sa viziteze aceasta superba manastire.

  • Rodica ConstantinPostat la 2011-01-05 14:34

    Este superba Manastirea Crasna. Am fost o singura data si daca a-si putea m-asi muta acolo, dar avem si noi o particica din Crasna in sectorul 3 din Buc. si anume Biserica Sf. Nicolae (pe langa Circa 13 Politie, zona Balta Alba..)deci, cand vrea cineva sa-si inchipuie ca este la Crasna, sa vina la Bisericuta noastra si ascultand slujba facuta de parintele Daniel Goga, parohul bisericii, o sa revina cu siguranta. Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor celor ce fac slujbe si se roaga pt. noi toti. Rodica C

  • mierla simonaPostat la 2010-10-03 11:57

    Manastirea Crana este minunata,am fost in vara in concediu(locuiesc in Italia).Ti se umple sufletul de pace,tot la manastire am mancat cea mai buna mancare de post nici cei mai renumtii bucatari nu pot egala simplitatea si bunatatea bucatelor pregatite de buni calugari.DUMNEZEU sa-i binecuvanteze pe toti cei care slujesc Sfanta Manastire si pe cei care au nevoie.DOAMNE AJUTA!

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.