Salvestrolii - citostaticele naturale din dieta

Salvestrolii - citostaticele naturale din dieta Mareste imaginea.

In ultimul timp este recunoscut faptul ca dieta joaca un rol important in preventia, dar si in lupta cu boala canceroasa.

O echipa de cercetatori de la Universitatea de Montfort, Anglia, condusa de prof. Dan Burke si prof. Gerard Potter a descoperit un mecanism prin care anumiti compuși specifici din anumite alimente determina distrugerea celulelor canceroase.

Compusii descoperiti au fost numiti Salvestroli si au fost gasiti, mai ales in plantele supuse unor atacuri din partea agentilor patogeni : ciuperci, bacterii, virusuri, etc.
Salvestrolii sunt arme de lupta puse in actiune de sistemul imunitar al plantelor.

Cu cat legumele sau fructele sunt mai expuse la aceste atacuri, cu atat nivelul de salvestroli este mai ridicat.

Echipa de cercetare a reusit sa explice care este mecanismul prin care Salvestrolii din legumele, fructele si ierburile din dieta, distrug celulele canceroase.

Acest mecanism are la baza interactiunea dintre Salvestroli si o enzima din celulele tumorale numita CYP1B1. Meritul profesorului Burke este ca a demonstrat ca toate tipurile de celule canceroase, indiferent de forma cancer si de stadiul bolii, produc aceasta enzima. Este un maker tumoral universal.

Cel mai important lucru este ca celulele sanatoase nu contin o asemenea enzima, ceea ce face ca Salvestrolii sa tinteasca doar celulele bolnave, legandu-se de enzima CYP1B1 . Aceasta activeaza Salvestrolii si ii transforma in compusi cu actiune citostatica, antitumorala. Celula canceroasa este distrusa din interiorul sau de catre enzima produsa chiar de ea, doar in prezenta Salvestrolilor.

O dieta saraca in salvestroli nu mai pune in actiune acest mecanism natural de aparare. Din pacate , studiile arata ca agricultura moderna a dus la scaderea dramatica a nivelului de salvestroli. Alimentatia omului contemporan are doar 10% din necesarul de zilnic de astfel de fitonutrienti.

Se impune asadar suplimetarea dietei cu Salvestroli, mai ales in cazul persoanelor care se lupta cu boala canceroasa.

Am selectat un studiu de caz din in Revista JURNALUL DE MEDICINA ORTOMOLECULARA ,vol.27, nr.3 din anul 2012, care sugereaza ca in cazul unei abordari nutritionale in tratamentul cancerului, acest mecanism pare sa reduca numarul de celulele canceroase astfel incat sa creasca mult sansele unui rezultat pozitiv.

Pe langa Salvestroli la fel de importanti sunt si alti nutrienti precum acizii grași, probioticele, vitamina C, seleniu percum si un aport ridicat de oxigen.

Caz de carcinom anal cu celule scuamoase (JOM, Volume 27, Number 3, 2012)

Un barbat în vârstă de 46 de ani a fost diagnosticat cu carcinom anal cu celule scuamoase. Diagnosticul a fost confirmat de examenul bioptic, medicul recomandand o interventie chirurgicala. Pacientul a refuzat interventia, cu toate ca fara operatie i s-au dat doar trei ani de viața. A început exercitii de relaxare care presupuneau dezvoltarea unei atitudini pozitive, la care asocia aplicatii locale, de doua ori pe saptamana, cu o crema cu Imiquimod care stimula apararea imunitara a organismului. In aceste conditii, timp de șapte ani nu au apărut modificări, după care în urma unei consultații diagnosticul a fost din nou confirmat de biopsie. Și din nou a fost propusa intervenția chirurgicala fara de care speranța de viața s-ar reduce la trei ani. Și din nou a refuzat interventia continuand același tip de terapie ca in anii anteriori. Trei ani mai tarziu boala a progresat, leziunile fiind vizibile în exterior. Pacientul a consultat un chirurg în vederea unei interventii cu laser, dar mai inainte a început un tratament cu Salvestrol și o crema cu extract de limba mielului și a sistat aplicațiile cu Imiquimod crema. Pentru un interval de trei luni pacientului i s-a administrat zilnic o capsula de Salvestrol Platinum și a facut aplicatii locale cu crema cu extract din limba mielului la 2-3 zile.

In plus, pacientul a continuat cu exerciții fizice și de dezvoltare mentala, a luat multivitamine, și-a schimbat dieta care a inclus o mare parte din legume crude și un ”shake verde” zilnic. Nu a mai luat nici un medicament pentru controlul durerii și nici alte suplimente alimentare. Dupa o perioada de șase saptamani de la inceputul tratamentului cu Salvestrol, leziunile nu mai erau vizibile. Dupa trei luni diagnosticul devenise incert. Deși a solicitat un examen bioptic pentru a confirma absenta celulelor tumorale, medicul a considerat ca nu mai este necesar.

Salvestrol puterea naturii in lupta cu cancerul!

Mai multe detalii pe www.hyperfarm.ro sau la telefon 0754.045.411
 

15 Februarie 2019

Vizualizari: 1485

Voteaza:

Salvestrolii - citostaticele naturale din dieta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE