Pr. Constantin Necula si Pr. Constantin Coman conferentiaza la Cluj

Tinerii de la ASCOR Cluj vor organiza in cea de-a cincea saptamana a Postului Mare intalniri duhovnicesti cu preoti profesori de la Facultatile de Teologie Ortodoxa din tara. Astfel Marti, 16 aprilie, clujenii se vor putea bucura de prezenta Parintelui Constantin Necula, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Sibiu.

Programul serii duhovnicesti va incepe la ora 18:00 cu oficierea in Catedrala Mitropolitana a slujbei de seara, dupa care parintele va tine un cuvant de folos pe tema: Cine este IISUS HRISTOS? De ora 20:00 invitatul ASCOR Cluj se va intalni intr-un dialog cu tinerii, in amfiteatrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiune a Afacerilor, de pe strada Teodor Mihali, nr. 58-60.

Tot saptamana viitoare, Joi, 18 Aprilie, va fi prezent la Cluj Parintele Profesor Constantin Coman, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa din Bucuresti. Invitatul va participa de la ora 18 in Catedrala Mitropolitana, unde va oficia impreuna cu ceilalti preoti slujitori, slujba Pavecernitei, iar la final va vorbi celor prezenti despre vederea lui Dumnezeu. Asa cum s-a obisnuit deja in cadrul acestor seri duhovnicesti organizate de membrii ASCOR Cluj, intalnirea va continua cu un dialog cu tinerii ce va avea loc de la ora 20:00 in amfiteatrul de la Facultatea de Chimie din Parcul Mare de pe strada Arany János nr. 11.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

14 Aprilie 2013

Vizualizari: 974

Voteaza:

Pr. Constantin Necula si Pr. Constantin Coman conferentiaza la Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE