![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ramasesem dator cu o chestie:
Citat:
Si cu asta te-am tzucat pe basca, succese |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apropo, mi-ai spus cumva ce inseamna pentru tine spiritual? Si, mai precis, cautari spirituale? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ia uite ce am scris eu, in postul 368: Citat:
Si alt exemplu foarte aproape de noi: vezi pe strada o babuta cu "n" sacose grele. Faci o fapta buna si o ajuti. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Dar ce argumente ai tu? Toate argumentele alea ateiste si evolutioniste sunt produsul mintii noastre. Insa in Sfanta Scriptura, scrie clar ca suntem fii lui Dumnezeu. Nu suntem descendentii maimutelor! Citat:
Crede ce vrei! Insa, acum cat suntem tineri tre' sa luam atitudine. Pentru ca nu suntem "legume"! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O ajuti numai pentru ca altfel ajungi in fundul gheenei (sau cum i-o fi zicind)? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tu daca vezi pe cineva impuscat pe strada stai si'ti pui intrebari "de ce", "cum", "cand", "de unde"? Sau incerci sa'l ajuti sunand la 112! |
|
|||
|
|||
![]()
Repet: ce are Dzeu cu asta?
|
|
||||
|
||||
![]()
Uite ce frumos scrie tigerAvalo9:
Noi existam, cu ce Il rasplatim pe Dumnezeu? El ne-a daruit o viata, noi ce Ii daruim? Prin rugaciunea noastra, prin faptele bune fata de semenii nostri, noi Il preamarim pe Dumnezeu! 35. Căci flămând am fost și Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și Mi-ați dat să beau; străin am fost și M-ați primit; 36. Gol am fost și M-ați îmbrăcat; bolnav am fost și M-ați cercetat; în temniță am fost și ați venit la Mine. 37. Atunci drepții Îi vor răspunde, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând și Te-am hrănit? Sau însetat și Ți-am dat să bei? 38. Sau când Te-am văzut străin și Te-am primit, sau gol și Te-am îmbrăcat? 39. Sau când Te-am văzut bolnav sau în temniță și am venit la Tine? 40. Iar Împăratul, răspunzând, va zice către ei: Adevărat zic vouă, întrucât ați făcut unuia dintr-acești frați ai Mei, prea mici, Mie Mi-ați făcut. 41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. 42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau; 43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat. 44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit? 45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut. 46. Și vor merge aceștia la osândă veșnică, iar drepții la viață veșnică. Matei cap 25 |
|
|||
|
|||
![]()
Frumos nu inseamna corect
|
|
||||
|
||||
![]()
CORÉCT adj., adv. 1. adj. v. adevărat. 2. adv. v. exact. 3. adj. v. cinstit. 4. adv. v. bine.
Dumnezeu este adevarul! Din corectitudine, din faptele bune, din Adevarul Dumnezeiesc naste si frumusetea! Si ea, frumusetea, e tot de la Dumnezeu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
|